旅行艷遇 #13完

收藏  |  訂閱
21  16.2k

師姐跟住點樣呢?

支持!等睇下一部分😍😍

Update 呢?C妹

引用:
原帖由 Microphone83 於 2020-2-21 08:28 發表 查看引用來源
Update 呢?C妹
😂😂太凍,懶左打,晏啲打埋佢

當佢lock門果一下,我的心真系有啲驚,佢車我去邊我都吾知,當堂即刻醒醒地,我問佢飲左酒仲渣車,佢話一淡都無飲過,我都好驚訝,一個韓仔去clubbing 吾飲酒,佢突然一手伸埋黎,當我想問佢:你做咩既時候,原來佢想幫我扣好個安全帶,果一刻心跳加速,個心跳到彷彿成架車都聽到,拉到個扣都未扣好,已經四目相投,佢就錫左埋黎,車左一陣,電話響d朋友問我去左邊,我話系韓仔嫁車到,嚇死佢地,真係有啲危險,好彩佢吾系啲壞人。

廢話吾多講,最後佢同我行左陣弘大,話送我反酒店,送到門口我頭也不回甘入房,我都無望後面,佢已經入埋黎,我話我要落妝,死趕佢都吾走,就比佢推左落床,我望住個天花板系甘轉系甘轉,真係好頭暈,我除咗呻呤下,真系無力郁,好似比人強姦甘,佢摸摸下話你好濕啊,我已經無力答佢,佢初頭仲想落去我下面奶我,我即刻個人醒左話吾好 污糟,我拉反佢上黎,推反佢落床,除左佢件衫,胸肌 腹肌齊哂,我話系米當完兵身材甘好,都吾知佢up咩我就系到錫佢全身,錫錫下,m反左酒店,佢都好醉,已經見到佢行吾到直線
m: 嘩 扑野啊 身材幾正喎,人一世睇到直播真系死而無憾
我: 收嗲啦,一陣嚇到人鳩縮,我無得食
m就同韓仔講:繼續啦,吾洗理我
韓仔攬住我轉反男上,佢話好刺激,有人系到望,我見到m碌左上床,韓仔帶完套用佢龜頭系到磨我豆豆,好難忍住吾叫,愈叫愈大聲,間吾中我聽到m轉身既聲,我成個人都好緊張,好怕羞

初頭我都會忍住吾叫到甘大聲,只會系佢耳邊叫下,但去後期已經乜都吾理,我諗我濕到一個點,佢插入黎個感覺不大,果刻系諗自己塊西鬆左,定系韓仔太細,又或者系飲太醉,然後射完無幾耐,佢又想黎多次,我死都吾肯,但佢唔肯走系到摸住我啲頭髮諗住等我訓著佢先走,我比佢摸到差d訓著,我話 吾得 我同m未落妝,你快啲走,最後死死氣加左fb終於掉走佢,房門一關上,m話嘩 現場直播扑野,兩條女邊落妝邊大笑,實在又要驚又覺得爽,但飲酒真系吾好飲太醉搞,無乜感覺。

咁咪感覺唔到爽唔爽囉

引用:
原帖由 薰薰薰fun 於 2020-2-21 09:02 發表 查看引用來源
當佢lock門果一下,我的心真系有啲驚,佢車我去邊我都吾知,當堂即刻醒醒地,我問佢飲左酒仲渣車,佢話一淡都無飲過,我都好驚訝,一個韓仔去clubbing 吾飲酒,佢突然一手伸埋黎,當我想問佢:你做咩既時候,原來佢想幫我扣好個安全帶,果一 ...
細到入咗都唔覺😂😂😂😂

引用:
原帖由 薰薰薰fun 於 2020-2-21 09:02 發表 查看引用來源
當佢lock門果一下,我的心真系有啲驚,佢車我去邊我都吾知,當堂即刻醒醒地,我問佢飲左酒仲渣車,佢話一淡都無飲過,我都好驚訝,一個韓仔去clubbing 吾飲酒,佢突然一手伸埋黎,當我想問佢:你做咩既時候,原來佢想幫我扣好個安全帶,果一 ...
師姐,真係艷福無邊...

引用:
原帖由 tatacaca 於 2020-2-21 09:48 發表 查看引用來源
細到入咗都唔覺😂😂😂😂
我食過兩次韓仔都系甘,我吾會再食嫁啦

引用:
原帖由 薰薰薰fun 於 2020-2-21 10:00 發表 查看引用來源

我食過兩次韓仔都系甘,我吾會再食嫁啦
竟然係咁?! 好奇想知size 大概係點?

前往最後回覆