上一頁下一頁
發新話題

雖然得到佢個身💔但得唔到佢個心

收藏  |  訂閱
110  18.9k

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-20 23:36 發表 查看引用來源
識諗就得啦,有d野知得太清楚盞難受。

各取所需,享受吓食飽咪ok
難受係因為接受唔到

如果能接受這段關係冇感情involve , 接受這男人只是玩伴來滿足性慾,便不會難受

回覆 101# Katrinacat 的帖子

我覺得好難由SL做番SP,因為已經知道太多,沈左船。
睇黎樓主要揾定SP至得,如果唔係Roy會突然失蹤

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-22 01:06 發表 查看引用來源
你等緊呢個機會呢!!😁

今日睇咗樓主個故事,好好睇,細膩

我雖然唔明男人既思維,但只會覺得,留返少少低線俾自己,見到你話見到佢做左老豆你爆喊到扯蝦都替你慘。明白到感情投入到好難自我控制,但去到咁又真係too much too over

就算Roy唔係sp sl (咁label都好),係你男友,佢個反應同投入度爭咁遠,唔能夠同步,都要再考慮下情況同自己既付出。

一口氣睇哂.......好好睇

以男人角度, 好多男人既感情係完全跟體內血液流動, 血流去邊度, 就會去搵可以照顧沖血地方既人, 所以我相信ROY對妳係有感情既, 係佢下面沖血既時候....因為佢知道妳可以照顧佢呢方面既須要, 但一完事, 血液倒流到心臟, 佢就清楚明白佢既心須要既唔係妳.....呢方面可以從佢為左同妳攪野而帶妳返屋企可以說明一切, 因為當時佢個腦冇血到, 所以好不智咁帶左妳返屋企.....得快樂時且快樂吧.

回覆 103# 四衝程 的帖子

呢度大把型英帥靚正,我食花生嘅姐,呵呵...!

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2020-2-22 00:54 發表 查看引用來源

難受係因為接受唔到

如果能接受這段關係冇感情involve , 接受這男人只是玩伴來滿足性慾,便不會難受
好岩呀 你好明白我既感受

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-22 01:06 發表 查看引用來源
我有搵其他sp 但都係放唔低呀Roy

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2020-2-22 08:07 發表 查看引用來源
今日睇咗樓主個故事,好好睇,細膩

我雖然唔明男人既思維,但只會覺得,留返少少低線俾自己,見到你話見到佢做左老豆你爆喊到扯蝦都替你慘。明白到感情投入到好難自我控制,但去到咁又真係too much too over

就算Roy唔係sp sl  ...
所以我同自己講 我係改變唔到佢架喇 時時刻刻提醒自己唔好攞咁多感情出黎 佢只係一個普通sp 我亦會搵其他sp 咁就可以暫時忘記佢

引用:
原帖由 atalla221 於 2020-2-22 09:02 發表 查看引用來源
一口氣睇哂.......好好睇

以男人角度, 好多男人既感情係完全跟體內血液流動, 血流去邊度, 就會去搵可以照顧沖血地方既人, 所以我相信ROY對妳係有感情既, 係佢下面沖血既時候....因為佢知道妳可以照顧佢呢方面既須要 ...
佢都唔係一時沖動先帶我返屋企架 我一共去過3次 第一去係冇攪到架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆