上一頁下一頁
發新話題

雖然得到佢個身💔但得唔到佢個心

收藏  |  訂閱
110  18.9k

雖然得到佢個身💔但得唔到佢個心

原來呢度可以寫下野 我都想記錄一下我同佢既關係
故事分左6 part 係#1 #7 #16 #22 #23 #44

我地係2006年認識,當時係交友討論區識左佢,佢叫呀Roy ,識左之後開始用MSN傾計,傾左唔係好耐佢就主動提出去爆房,我都好爽咁答應

我地第一次見係係銅鑼灣皇室堡,我有啲餓去左Starbucks食啲野,叫佢上黎搵我,我第一眼見到佢覺得都唔錯 身高180瘦身材,佢等我食完就一齊去搵時鍾,我記得大約係鵝頸橋果邊,好舊式既唐樓內既時鍾,入到房我去沖涼先,我包住毛巾出黎見佢係床上食緊煙,佢問我食唔食煙 我話唔食

佢一啲都唔候擒,我地一齊訓係床上面對面,慢慢 慢慢鼻貼鼻就開始錫,佢太溫柔反而另我好緊張,同佢錫好舒服,佢慢慢開始摸我,成個過程佢都好主動咁換姿勢,亦有主動錫我妹妹,不過我冇幫佢含,因為果時既我對做愛冇咩研究,佢亦冇要求我幫佢含

做完後我地前後腳去沖涼,大家沖完涼換好衫又未夠鍾退房,所以坐多陣,佢大字型咁訓係床度,果刻其實我好想攬住佢,傾左幾句計電話就饗,提我地夠鍾,落到街唔記得係佢問我定係佢提出,我地竟然去左行商場,一齊window shopping,佢冇咩講野,我亦唔識搵話題,行過見到鋪頭啲得意野,咪指下笑下囉,行完商場佢送我去搭巴士,佢陪我等埋巴士先走,就係咁結束左第一次約會

🥱眼訓喇 明天再寫 待續

期待下集.......

第妳 part II....

樓主訓醒再寫, 等睇 P.2 🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 宇宙消失的豬豬 於 2020-2-17 03:21 發表 查看引用來源
原來呢度可以寫下野 我都想記錄一下我同佢既關係
我地係2006年認識,當時係交友討論區識左佢,佢叫呀Roy ,識左之後開始用MSN傾計,傾左唔係好耐佢就主動提出去爆房,我都好爽咁答應

我地第一次見係係銅鑼灣皇室堡,我有啲餓去 ...
十多年前嘅事,樓主仲記住
睇嚟都好刻骨銘心
等睇續集

期待更新
遇到適合又自己喜歡的確不易

好 繼續寫埋part 2先

上回講到第一次約會

之後過左幾日,佢打電話俾我傾計,我聽到好大聲既音樂,原來佢坐係自己架車入面,話準備返屋企食飯,我地就咁傾左一陣,互相了解下背景,我記得有問佢有冇拍拖,佢話覺得拍拖好麻煩,唔記得隔左幾多日,我地再出黎去街,今次佢約我去睇戲

我地約2~3點係銅鑼灣廣場附近等,我落左車就企定等佢,佢今次帶左眼鏡,好似後仲生左☺,我地去買飛睇戲,不過唔記得睇咩😅,我以為佢會係戲院拖住我,但冇 好失望,我又唔敢拖佢,怕佢唔鍾意,睇完戲去左食野,傾下大家做咩工作,佢有問我幾時生日,我記得佢好似係4月1日生日,食完野都係去行街,行完街冇地方去,我話去食雪糕,不停問我想去邊,我話唔知,其實我都諗佢會唔會話去爆房,不過佢講野好細聲,我好似聽到佢話去訓覺,我當聽唔到🤣,我話冇地方去咁我走喇,行到去燈位未轉綠燈,但冇車 佢就一手拖住我過馬路,但我過完馬路就放左手,我唔知佢真係想拖我快啲過,定其實想一直拖住我,就係咁過左第2次約會

之後諗左好耐,我做咩要放手呢,如果冇放手,我係咪可以做到佢女朋友呢

之後都只係有時msn見到先傾計,佢會耐唔耐打俾我傾計,都有講過幾次話出黎既,但最後都冇左件事,慢慢佢就冇再搵我🥺

時間一年一年咁過,但我冇忘記過佢,有時會諗 會唔會係街見返佢呢~
我試過偷偷用冇來電打俾佢,初初都打得通,但後來已經係冇此號碼喇

轉個眼就5年,我都識左個男朋友準備結婚,有日收到左唔識既電話miss call,因為我有做freelance化妝,諗住有生意就打返轉頭,我問邊位搵我,佢話佢係呀Roy,我真係呆左,估唔到隔左5年佢再搵返我

🤓抖一抖先 轉頭再寫

引用:
原帖由 宇宙消失的豬豬 於 2020-2-17 15:32 發表 查看引用來源
好 繼續寫埋part 2先

上回講到第一次約會

之後過左幾日,佢打電話俾我傾計,我聽到好大聲既音樂,原來佢坐係自己架車入面,話準備返屋企食飯,我地就咁傾左一陣,互相了解下背景,我記得有問佢有冇拍拖,佢話覺得拍拖好麻煩,唔記得 ...
五年之後再食過

回覆 7# 宇宙消失的豬豬 的帖子

好肉緊呀... 好想繼續睇落去

係佢既咩野令你一直記住佢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆