上一頁下一頁
發新話題

平湖開心夜

收藏  |  訂閱
70  9.3k

平湖開心夜

前幾日收工同三個師兄弟齊齊北上去平湖食羊腩煲,食完成身火熱興合合,就俾人帶咗去按腳揼骨,成個人完全放鬆晒。
跟住又齊齊轉場去咗守珍街後面天和百貨傍邊的 [ x丰休閒會所 ]。老友好熟呢到,強烈推薦小芳俾我,服務絕對一流,而且可以即場開大!
我相信呢到好多師兄好中意即場搞掂條女,所以我先特別開Post介紹下。
不過,我比較慢熱,想同小芳慢慢玩,等佢收工先一齊出街食消夜,再去維也納開房盡訴心中情😘😘😘。。。

講下大家關心嘅,老友話,平湖無風,所以間場有得開大。即場大餐,4張毛伯伯,不需要另外小費,各位師兄唔好懶大方縱壞晒D女。而出街就自己同囡囡傾。
至於交通,我揸車的,唔知點搭車。不過皇崗附近有架372號巴士去到平湖派出所再行少少到天和百貨。各位最好上百度查一查。

😁😁

有架372號巴士去到平湖派出所。

OK 收到

引用:
原帖由 hippo522 於 2018-3-2 05:37 PM 發表 查看引用來源
前幾日收工同三個師兄弟齊齊北上去平湖食羊腩煲,食完成身火熱興合合,就俾人帶咗去按腳揼骨,成個人完全放鬆晒。
跟住又齊齊轉場去咗守珍街後面天和百貨傍邊的 [ x丰休閒會所 ]。老友好熟呢到, ...
多謝報告 ... 休閒中心 ... 房間內有獨立沖涼房嗎 ?? 

引用:
原帖由 hippo522 於 2018-3-2 05:37 PM 發表 查看引用來源
跟住又齊齊轉場去咗守珍街後面天和百貨傍邊的 [ x丰休閒會所 ]。老友好熟呢到, ...
你好生口面播
信唔信你好呢?
400蚊隧道費?加埋鐘錢?

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-2 06:08 PM 發表 查看引用來源

多謝報告 ... 休閒中心 ... 房間內有獨立沖涼房嗎 ?? 
全深圳基本上都唔俾獨立沖涼啦!
有沖涼房嘅亦將個封咗,你見邊幾個場可以獨立沖涼?

引用:
原帖由 emau1 於 2018-3-2 06:30 PM 發表 查看引用來源

你好生口面播
信唔信你好呢?
400蚊隧道費?加埋鐘錢?
😂😂😂😂
我來答你,咁信唔信吖?
平湖區我打躉兩三年,唔會9吹。
400全包,你唔好懶大方俾多呀!

引用:
原帖由 tys522 於 2018-3-2 06:47 PM 發表 查看引用來源

全深圳基本上都唔俾獨立沖涼啦!
有沖涼房嘅亦將個封咗,你見邊幾個場可以獨立沖涼?
吾好用(全)深圳,
深圳範圍好鬼大面積,
深圳系有房內有洗澡设備的。
哈哈哈大笑。

我亦經常在平湖玩,的確好多手推場都有獨立沖涼房。

平湖要坐幾耐車先到
我地偷跳簇有D難度

商業城樓下有間北京同仁堂藥房,出面停車場有中巴15元直達平潮,
尾班車晚上9點

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆