上一頁下一頁
發新話題

同ex女朋友嘅家姐……

收藏  |  訂閱
320  224.0k

引用:
原帖由 日本deedee 於 2019-8-27 11:30 PM 發表 查看引用來源

三十尾
師兄,尼個年紀有排嘆又好玩

師兄寫得好好,睇到硬曬!

等睇師兄報告!

長食長有:smile_38:

約左幾時再見面?

引用:
原帖由 benng2012 於 2019-8-29 08:58 AM 發表 查看引用來源
約左幾時再見面?
剛剛傾完WhatsApp,玲姐話近排比個男同事cher住約佢出街,話單獨約會去過兩次,我問有無去爆房,玲姐話無比佢拖手,點會去爆房。我話你可以帶佢返屋企,玲姐返問我:你想咩?
😏😏我心諗…我想,我想睇你地兩個做愛😂。當然,我就話唔想啦!
跟住玲姐問我:係唔係好鍾意同我做愛?
我回答佢:係呀!你好好肉地,皮膚又白又滑,係男人都鍾意。
玲姐又問:你咁講,即係我公司個男同事都係一樣?
我好快回佢:係呀!
(梗係啦!你只可以係我嘅一人SP😝😝)
隔左5-6分鐘,玲姐同我講,要考慮下先至接受個男同事。
我:佢其實……可能只想…中出你。
玲姐:你亂講,佢應該唔會。係唔係你想中出我?我……我現在無著衫,嘻……
我:可以比我睇嘛?
玲姐:GOOD NIGHT BABE

🤨🤨🤨🤨
竟然咁就去左瞓覺,唔得,下次屌佢時,要影相,留來自己欣賞。

引用:
原帖由 日本deedee 於 2019-8-29 11:47 PM 發表 查看引用來源

剛剛傾完WhatsApp,玲姐話近排比個男同事cher住約佢出街,話單獨約會去過兩次,我問有無去爆房,玲姐話無比佢拖手,點會去爆房。我話你可以帶佢返屋企,玲姐返問我:你想咩?
😏😏我心諗…我想,我想睇你地兩個做愛😂。當然,我就話唔想啦!
玲姐又問:你咁講,即係我公司個男同事都係一樣?
...
等睇玲姐啲靚相😍😍😍

支持同玲姐影多D靓相再分享下💪💪

引用:
原帖由 日本deedee 於 2019-8-27 10:15 PM 發表 查看引用來源
本來昨晚約左玲姐,但佢突然話有事OT,好夜放工,我話可以等,心諗…夜的話可以同佢ONS,但佢話今日會放假,叫我改今日同佢按摩。 今日11點左右上到佢屋企,玲姐著住件比較長身T-shirt,我覺得佢裡面係真空😍。我問玲姐,開始可以?咁佢就話已沖左涼,咁就見佢開始除件T,原來裡面係有內內,不過,係好少布好薄。我用油推玲姐粉背,皮膚好滑,我話不如除左bra推得舒服,佢”嗯”左一聲,我就溫柔咁幫佢除,雖然 ...
真令人羡慕。。。😁😁

引用:
原帖由 日本deedee 於 2019-8-29 11:47 PM 發表 查看引用來源

玲姐又問:你咁講,即係我公司個男同事 ...
師兄,真係家姐正過細妹?
好奇問下遮~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆