上一頁下一頁
發新話題

過年都掃

收藏  |  訂閱
189  26.8k

引用:
原帖由 roony100 於 2018-2-20 18:26 發表 查看引用來源
港仔有責任,從前金魚系無人會座,而家有,所以有生存空間,大陸人好多唔會座金魚甘on 9。
還記得CP年代係匯華花街幾百條囡,就係對一條女一見鐘情,明知佢身上色牌代表金魚都要左佢,再揀多一件打算過夜。坐到最尾都係唔要件木魚,因為我唔捨得金魚又貓貓地既關係,在我朋友推波助攔下金魚扶我上房,最終係酒店房半推半就被我誠意打動,攪掂左佢,后來再揾多兩三次都肯過夜,同佢翻雲覆雨既情境仍然瀝瀝在目,后尾知道阿妹已回侗族自治區老家生活。

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-2-22 02:31 PM 發表 查看引用來源

還記得CP年代係匯華花街幾百條囡,就係對一條女一見鐘情,明知佢身上色牌代表金魚都要左佢,再揀多一件打算過夜。坐到最尾都係唔要件木魚,因為我唔捨得金魚又貓貓地既關係,在我朋友推波助攔下金魚扶我上房,最終 ...
有著美好既回憶, 唔錯丫, 有機會經歷, 先正!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-2-22 02:31 PM 發表 查看引用來源

還記得CP年代係匯華花街幾百條囡,就係對一條女一見鐘情,明知佢身上色牌代表金魚都要左佢,再揀多一件打算過夜。坐到最尾都係唔要件木魚,因為我唔捨得金魚又貓貓地既關係,在我朋友推波助攔下金魚扶我上房,最終 ...
CP咩時代有金魚?姨媽到掛免戰牌就有。。。
滙華好似無咁大地方有幾百女花街,如果我記錯得罪哂。。。

引用:
原帖由 mstg1234 於 2018-2-22 12:25 PM 發表 查看引用來源
共慘黨強大,傷港雞蟲有得益?吾好扮聖人啦,我只系幫傷港星斗淫民講野。大陸撚有錢左,對我地好?衣家深圳咪死亡咯,三舊幾水玩還寶本身已經有d 騙局,衣家距地玩緊一兩千一q 都吾知有無好野食,由得距地玩死自己
先生,幾百就話人騙局?騙在那里?你俾我感覺係幾百都玩唔起嗰種人。

憎人富貴厭人窮?

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2018-2-22 03:20 PM 發表 查看引用來源

先生,幾百就話人騙局?騙在那里?你俾我感覺係幾百都玩唔起嗰種人。

憎人富貴厭人窮?
幾佰佢俾得起,不過系停留系麗斯年代幾佰蚊又按摩又有得屌埋果個年代囉!
自從無得屌埋之後佢周圍問人邊度有幾舊可以又按又屌,又要反共又想幾舊屌大陸後生囡囡

引用:
原帖由 hkgals 於 2018-2-22 01:58 PM 發表 查看引用來源

講得岩丫, 比得一千起個機好有錢咩, 咪又係比二千起個機個班笑
講得岩丫, 比得二千起個機好有錢咩, 咪又係比三千起個機個班笑.

冇环保、冇打洞只剩飛機……惨

引用:
原帖由 busofuncle 於 2018-2-22 04:14 PM 發表 查看引用來源

講得岩丫, 比得二千起個機好有錢咩, 咪又係比三千起個機個班笑.
咁四千。。。嗰班又

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2018-2-22 15:14 發表 查看引用來源
CP咩時代有金魚?姨媽到掛免戰牌就有。。。
滙華好似無咁大地方有幾百女花街,如果我記錯得罪哂。。。
囡就是看不到盡頭,依家我地說幾百同二百,都沒有意義。晚晚掛姨媽牌即是金魚,古勿論佢係揀客還是看自己等唔等錢使或什麼原因,每個場都總會有d金魚的,呢d佢地老母知得一清二楚,但梗係會幫口叫佢地出街的 ¥¥¥。

引用:
原帖由 粗俗的水管 於 2018-2-22 03:20 PM 發表 查看引用來源

憎人富貴厭人窮?
騙就騙在明明d 女肯吊,但個場吾比,可能個場 d濕九老板經理收埋自己免費食添,d 女落到黎傷港咪又系四五舊一 q,我地上去比三舊,得個吹最多磨下,個場d 人仲當你乞丐。大把女索過技師落到黎咪又系收幾舊水,深圳個d 女鑲左金咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆