上一頁下一頁
發新話題

兩公婆加埋80幾,想搵新刺激⋯⋯

收藏  |  訂閱
79  12.2k

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2020-2-25 12:35 發表 查看引用來源

其實有冇咁大個口呀😅
都唔駛一齊塞晒入去嘛 輪住含都可以, 我想像中o既真正群p 應該係插下又含下又玩下其他咁囉

雖然話已經收o左山, 但幻想都仲係有o既 間唔中會幻想俾好多男人圍,
手打飛機, 嘴幫人含, 一路俾人插, 完事有早有遲, 有人射o左o係手有人口爆有人顏射o左我,
成身都係唔同人o既精液夾雜住汗水咁玩, 搞到虛脫

不過言歸正傳啦, 有幾多個男人會唔介意同其他人撞棍呢其實?
兩條o野貼住咁俾同一個女人含, 呢兩個男人要走得幾近先做到? 上身幾乎攬埋一舊喎!
男人真係ok?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-25 12:59 發表 查看引用來源

都唔駛一齊塞晒入去嘛 輪住含都可以, 我想像中o既真正群p 應該係插下又含下又玩下其他咁囉

雖然話已經收o左山, 但幻想都仲係有o既 間唔中會幻想俾好多男人圍,
手打飛機, 嘴幫人含, 一路俾人插, 完事有早有遲 ...
師姐真犀利

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2020-2-25 13:53 發表 查看引用來源

師姐真犀利
咁你又得唔得? 同另一個男人格劍
呢d野好似女士之間無乜所謂, 我同一個女性朋友打過車輪, 揸過胸, 互相摔過/奶過下面
但男人互含我就算作為旁觀者都睇唔過眼

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-25 14:06 發表 查看引用來源

咁你又得唔得? 同另一個男人格劍
呢d野好似女士之間無乜所謂, 我同一個女性朋友打過車輪, 揸過胸, 互相摔過/奶過下面
但男人互含我就算作為旁觀者都睇唔過眼 ...
我覺得女奶女都仲可以有美感
男含男同撞棍真係好核凸,我都接受唔倒

引用:
原帖由 manhattan2046 於 2020-2-25 14:34 發表 查看引用來源

我覺得女奶女都仲可以有美感
男含男同撞棍真係好核凸,我都接受唔倒
非常明白囉 我果個都係咁, 事關有次講到睇醫生o既o野, 我話如果睇果方面o既疾病你會揀男醫生定女醫生,
佢話一定要女, 大媽師奶都無所謂, 但俾另一個男生捉住摸條o野佢話會想死

講起呢 d 見過老婆俾同性揸胸嘅畫面, 的確唔差, 有點興奮, 但只限同性...
自己俾男醫護摸都冇辦法 , 處境都唔同, 當年割包皮+做其他手術時 d 醫護都有男有女, 試過有女的洗傷口/拆線, 自然見到或摸到 little richard (有傷在身真係冇反應), 其他就多數男處理護理多, 反而晌更衣室見到基民向自己露械就核凸多多想打實佢地.

都係含住兩個頭😁
引用:
原帖由 manhattan2046 於 2020-2-25 12:35 發表 查看引用來源

其實有冇咁大個口呀😅

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-25 12:59 發表 查看引用來源

手打飛機, 嘴幫人含, 一路俾人插, 完事有早有遲 ...
我接受唔到.唔好講接觸,近距離我都好大心理壓力.

兩公婆樣樣都試吓無妨,豁出去,有好多玩法,增加性生活的情趣。

首先要清楚自己想要什麼,然後同對方商量
如果大家都可以接受,點玩都唔係問題囉
但係如果要搵外援,就要承擔出嚟嘅後果

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆