上一頁下一頁
發新話題

面對唔到,不舉?是我問題嗎

收藏  |  訂閱
183  24.6k

我認真地地回覆覆你。。。

佢有冇驗過男性荷爾蒙是否足夠?有冇糖尿病問題?

建議你找泌尿科醫生睇睇吓驗吓血!
引用:
原帖由 skin@kathy 於 2020-2-11 15:23 發表 查看引用來源
同老公結左婚3年,剛拍拖哥陣,每日一次,甚至2次,佢係第一個令我有高潮嘅男人,雖然佢碌野唔係話又大又粗,但每次我都好滿足。結婚半年左右,變左每個月一次,直至最近,半年一次...
呢排我地因為疫情關係,冇乜出過街,尋晚我地飲咗支紅 ...

引用:
原帖由 NYBB 於 2020-2-11 17:32 發表 查看引用來源
所以你了解吓先,兩個人除左sex應該好多交流。
不過你冇講老公健康狀況,如果有運動,係會更加想做㗎!佢仲後生,有辦法嘅。
佢身體較差,成日飲中藥調理,唔做運動,行幾級樓梯就喘晒氣,我成日叫佢去醫院check,佢就話自己知自己事,飲中藥調理就可以。但我真係越嚟越覺得事態嚴重

引用:
原帖由 言念木羕 於 2020-2-11 17:33 發表 查看引用來源
我認真地地回覆覆你。。。

佢有冇驗過男性荷爾蒙是否足夠?有冇糖尿病問題?

建議你找泌尿科醫生睇睇吓驗吓血!

多謝你認真回覆同建議,如果可以我都想捉佢去醫院做詳細身體檢查

回覆 51# 言念木羕 的帖子

我可以跟你私下認真地傾。

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2020-2-11 17:39 發表 查看引用來源
佢身體較差,成日飲中藥調理,唔做運動,行幾級樓梯就喘晒氣,我成日叫佢去醫院check,佢就話自己知自己事,飲中藥調理就可以。但我真係越嚟越覺得事態嚴重 ...
本身有病就難D起機

引用:
原帖由 言念木羕 於 2020-2-11 17:41 發表 查看引用來源
我可以跟你私下認真地傾。
但最大問題係我覺得佢諱疾忌醫,唔肯睇醫生,唔覺自己有問題,話係因為長期夜訓,搞到肝唔好引起好多小問題

回覆 56# skin@kathy 的帖子

你試吓同佢一齊做一次詳細d嘅 body check

或者買多d supplement 俾佢食啦,肝呀腎呀...都要

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2020-2-11 17:43 發表 查看引用來源
但最大問題係我覺得佢諱疾忌醫,唔肯睇醫生,唔覺自己有問題,話係因為長期夜訓,搞到肝唔好引起好多小問題
好簡單,佢平時會唔會起機先,如果起到機,但對你無既,就易解決

回覆 59# stevechung 的帖子

係呀!如果朝早起身係硬嘅,問題會少一点

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆