上一頁下一頁
發新話題

同ex女朋友嘅家姐……

收藏  |  訂閱
320  224.1k

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2019-9-16 03:54 AM 發表 查看引用來源

心情吾好⋯好難會投入同玩得開心⋯日後大把機會💪🏾
放長線,慢慢來

是唔是cosplay 呀

引用:
原帖由 日本deedee 於 2019-9-21 12:50 PM 發表 查看引用來源
長時間無上來更新,因為呢個星期工作忙到死,加上上星期同玲姐搞完,好累😁😂上星期六,玲姐話阿媽病左,心情唔好,於是我上去佢屋企陪佢,今次終於可以在佢屋企過夜。 第一晚,玲姐話心情唔好,無心機搞嘢,叫我正經陪佢,但係佢又著左件喱士睡裙,上面真空上陣來攬住我瞓,我梗係手唔得閒啦!細佬硬左,點算?而且玲姐都比我摸到lin頭凸起,有微微淫慾呼吸聲,向下伸手入底褲摸妹妹都濕濕地,細佬就頂住佢屎忽,唔通只係磨到 ...
真係開心。。玲姐知情識趣又玩得又有心思。。真幸福師兄

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-21 02:56 PM 發表 查看引用來源

真係開心。。玲姐知情識趣又玩得又有心思。。真幸福師兄
玲姐係離婚後,需要人慰藉,佢公司個追佢個男人,又唔持久,玲姐需要我,咁做長期SP,雙贏又何樂而不為。

樓主等你update 好耐了.....

引用:
原帖由 日本deedee 於 2019-9-21 07:53 PM 發表 查看引用來源

玲姐係離婚後,需要人慰藉,佢公司個追佢個男人,又唔持久,玲姐需要我,咁做長期SP,雙贏又何樂而不為。
雙贏。。反正大家都有需要。。👍👍

very attractive story waiting your update

近來同玲姐太多活動,真係有少少累

引用:
原帖由 日本deedee 於 2019-9-21 07:53 PM 發表 查看引用來源

佢同公司果個人搞上左喇?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆