上一頁下一頁
發新話題

深圳夜總會有冇介紹?

收藏  |  訂閱
52  4.1k

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-3-10 07:05 PM 發表 查看引用來源

坐一條女1.5鐘...
咁成晚做咩野呀?
我依家玩個間 . 如果閒日去 . 又揾熟媽咪管既女 . 係坐足兩個鐘既 .

如果坐一件屌一件 . 都有 4 - 5 個鐘啦 . 乜都夠皮啦 . 我唔知你玩成晚係要玩幾耐至為之一晚囉 .

引用:
原帖由 keithykw 於 2018-3-10 07:04 PM 發表 查看引用來源

我既意思係成個套餐咁樣 姐係酒價 包女女坐台費同 包一條女過夜
大約要幾銀度 成個套餐千二度搞唔搞得店
另外因為我要靜雞雞去
所以一個人去
咁樣係咪會貴好多?
過夜就冇可能架啦 .... 

引用:
原帖由 keithykw 於 2018-3-10 07:15 PM 發表 查看引用來源

有冇邊位師兄組團帶埋我去見識下 因為真係未去過
感覺好似好正咁
如果你得 1200 . 去貴場夠飲酒同坐一條女 . 不過條女就陪你坐到你走為至囉 . 

平場既 . 你預坐兩至三個女女 . 帶其中一個去屌一 Q 啦 .

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-10 07:16 PM 發表 查看引用來源

我依家玩個間 . 如果閒日去 . 又揾熟媽咪管既女 . 係坐足兩個鐘既 .

如果坐一件屌一件 . 都有 4 - 5 個鐘啦 . 乜都夠皮啦 . 我唔知你玩成晚係要玩幾耐至為之一晚囉 .
師兄
咁如果我跟你果種玩法一個人去要幾錢埋單?
另外可唔可以講你間野個名比我知?

我去親果D女陪坐飲酒,抽下女水玩色中實有,至少坐四至五個鐘,坐到你走,要吊太貴無謂,未必太岩師兄

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 10/3/2018 03:16 AM 發表 查看引用來源

咁八舊落唔到樓囉..
坐两個食埋快餐...

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-3-10 07:33 PM 發表 查看引用來源

咁八舊落唔到樓囉..
坐两個食埋快餐...
坐一 . 200 . 屌一 . 400 . 炮房 20 . 飲酒飲啤酒 . 唔使兩舊飲到你嘔 ... 
信不信由你 .. 當然 .. 你醒貼士俾囡囡就另計啦 ... 

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2018-3-10 07:40 PM 發表 查看引用來源

坐一 . 200 . 屌一 . 400 . 炮房 20 . 飲酒飲啤酒 . 唔使兩舊飲到你嘔 ...
信不信由你 .. 當然 .. 你醒貼士俾囡囡就另計啦 ...  
咁低屌...
其實錢又唔係真係限到咁死
因為我未去過呢D地方
所以唔知價錢大約係幾多
如果好玩 條女個樣又OK
其實千幾都頂得順既
另外咁多位師兄
點解無人講D名 黎比小弟去試下
介紹下啦 因為我真係未去過唔知去邊間好..

引用:
原帖由 kwan3660 於 2018-3-10 07:33 PM 發表 查看引用來源
我去親果D女陪坐飲酒,抽下女水玩色中實有,至少坐四至五個鐘,坐到你走,要吊太貴無謂,未必太岩師兄
另外我想問下 同D女玩緊既時候 比唔比私下拎佢地WECHAT?
如果私底下拎野 再約會唔會低玩好多呢?

引用:
原帖由 keithykw 於 2018-3-10 07:31 PM 發表 查看引用來源

師兄
咁如果我跟你果種玩法一個人去要幾錢埋單?
另外可唔可以講你間野個名比我知?
場名就唔講啦 .. 地點就係沙灣隔離既小鎮 ... 你去冒險就自己小心啦 ..

其實你一條友 . 最終都係為求一射 . 去手推場或者口爆場算啦 .. 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆