周末三人行雁田,平湖,田貝三地聯遊

收藏  |  訂閱
19  5.5k

引用:
原帖由 mikasalo 於 2018-3-4 10:18 PM 發表 查看引用來源
平湖二缐地方,后生有質素一定留係深圳一線揾食,始终客多,你睇 深圳KB 場D红牌技师一日起碼五,六個客。平湖D大媽,你一彈佢鐘佢即刻賴死唔走,同你講出来玩係玩服务, ...
雁田果間東山都有啲可食用中女技師,但平湖骨場啲大媽技師完全唔掂,仲衰過咸記千年老妖,唔想白行一趟兼谷九氣就千祈咪去!

引用:
原帖由 mingming3393 於 2018-3-4 10:45 PM 發表 查看引用來源

系咪雲南大理中女?我食過,高米六皮膚白滑巨乳大蓮身型令有肉地,好好屌兼服務好,可環吹乜招式都屌得!難得有甘正想試要快!
我又無問邊到黎,呢個真係好旺,直頭排住隊咁滯

引用:
原帖由 SS000 於 2018-3-4 11:04 PM 發表 查看引用來源

我又無問邊到黎,呢個真係好旺,直頭排住隊咁滯
應該系佢,我目測中銀後欄最正系佢,對巨乳又白滑又挺又彈手,旺鐘到不得了,我屌完時都聽見好多電話響,系啲客約佢開戰的!

328 bj餐
久久做 ??:df15:

引用:
原帖由 大江東去 於 2018-3-5 01:06 AM 發表 查看引用來源
328 bj餐
久久做 ??:df15:
系328呀!
全兄做機餐兩魚,我同丞相都做328bj餐!
龜丞相甘孤寒佢都做,証明實系物有所值唔會死錯人的!

技師中旅多,收費唔平

引用:
原帖由 loveboat 於 2018-3-5 04:40 AM 發表 查看引用來源
技師中旅多,收費唔平
所以去平湖玩骨場好揾笨!290收費+400小費成七百人仔屌老丑低質素中女!不如留港消肺好過!

引用:
原帖由 terence.fung 於 2018-3-5 05:00 AM 發表 查看引用來源

想知田貝場聯繫方法...
你去網上搜尋下吧。不太建議大家去,冇乜技師揀得落手,地方裝修麻麻。

引用:
原帖由 mingming3393 於 2018-3-4 12:25 PM 發表 查看引用來源
昨天約上龜丞相,全兄一齊北征去揾好野食,我同丞相放假,先上羅湖村巡下足仔,丞相第一次黎話大開眼界,有幾件令中女都睇中想食,但問價後至少開四魚雙鐘按摩加屌西,即打退堂鼓,孤寒龜之本性盡在不言中。
...
請問用滴滴打車,係咪用wechat約?定其他apps?

引用:
原帖由 SS000 於 2018-3-4 08:10 PM 發表 查看引用來源
平湖覺唔覺有走地?呢個怪獸場唔會去,但儘管睇下當地有咩新野玩下
星期五去完沙尾同龍秋,走地完全絕跡,死城一個!完全浪費時間
两会过后..

前往最後回覆