上一頁下一頁
發新話題

同ex女朋友嘅家姐……

收藏  |  訂閱
320  224.1k

師兄,要趁早帮玲姐破处(菊花),迟咗被人先破了

師兄依個 Post 係近日 keep 住過嚟嘅原因... 👍🏼

又可

又內射✌🏻

引用:
原帖由 日本deedee 於 2019-9-9 12:19 AM 發表 查看引用來源
剛剛同玲姐phone sex,佢老味,都幾過癮,😍,好似聽緊隔離房仆嘢咁,後來,玲姐開cam,嘩!佢真係塞左兩隻手指入個西,不斷進出,係咁出水,佢叫到好high,佢真係好能淫,lin頭都凸起硬晒,在床上典來典去,我叫佢手指插屎眼,佢唔肯,係只在洞口按,但佢話都好興奮,最衰唔識點在電話錄佢自插過程,真失敗。我都睇住佢自high ,結果都射左。
玲姐話同個男同事拍緊拖,但上次同條友phone sex ...
等睇你同玲姐個激戰包膠😍😍😍

今日放工,約左玲姐6:00上去佢屋企,剛剛“食飽左”,佢入左去沖涼。
唔打住,玲姐差不多出來,同佢去食飯。夜D打報告。🤫

好貼住時間,正

引用:
原帖由 日本deedee 於 2019-9-9 08:17 PM 發表 查看引用來源
今日放工,約左玲姐6:00上去佢屋企,剛剛“食飽左”,佢入左去沖涼。
等你💪🏾

引用:
原帖由 日本deedee 於 9-9-2019 20:17 發表 查看引用來源
會唔會,好彩地比妳插到菊。

昨晚放工,6:00上到玲姐屋企,一開門,佢著住件喱士吊帶睡裙,三點若隱若現,我即時扯𣄃。佢叫我去沖涼,沖完涼出來,佢已瞓係床,傍邊仲有支潤滑劑,嘩!發達啦!玲姐反身,抬起個屎忽,好清楚睇到佢菊花洞淺啡色,我先幫佢㖭菊花洞,搞到佢典典下,我沿住落去瀨佢妹妹直到豆豆個位,又再瀨番上去菊花洞,重複咁又瀨又㖭又啜,玲姐好鬼興奮。 
玲:快來屌我個西,屌我! 
我:唔係屌屎忽呀? 
玲:我頂唔住,先餵飽個西先。
我於是就搞左佢十五分鐘左右,可能前戲做得好,玲姐好快高潮。瞓係度摸下摸下,我輕輕㩒下佢個菊花洞,都有攬一攬緊我,嗯嗯…咁叫出來,我乘機幫玲姐搽潤滑劑係個菊花洞口,慢慢隊隻手指入去,玲姐奏左眉,全身抽搐…… 
玲:呀呀!痛! 
我:(佢耳邊)你夾得我手指好實 
玲:慢慢隊入去… 
手指進出左差不多五六分鐘,我見玲姐習慣左,於是加多隻手指,試下佢個洞口有幾闊,我仲係裡面撩佢兩邊肌肉。 
玲:嗯…呀…嗯……嗯,唔得啦! 
我:停呀? 
玲:啊……噢~唔撚知啊!(捉實我)好撚……舒服! 我:我帶套屌啦… 
玲:嗯~!好呀!慢慢插,你好大。 
我:噢…好窄好撚緊。 
玲:(捉實枕頭)呀!呀吔!你……太大啦!痛…… 我唔理一於插晒入去,再慢慢抽出半條,又插,大約一兩分鐘來回動作,玲姐應該適應左。 
玲:噢~呀~噢~呵~屌…卜街……屌死…人地……啦! 
我:講,講粗口,我好鍾意聽。好窄。 
我開始用力抽插,玲姐抽搐得更緊要,夾得我條嘢好實,當我抽出時,見到有血絲,我想像係處女血,更加用力,不過玲姐就面上好痛苦,我覺得好似更有男人氣勢,玲姐仲痛到開始喊。 
玲:嗚嗚……好撚痛……啊…啊…啊!我……出血啦!求你……細力D,哇… 
唔知點解佢越痛楚,我就越興奮,每一下都插到盡。大約插左七八分鐘,因為太緊,我就射左,掹番出來,我發覺個domdom穿左,唔知係咪掹出來時,夾得大緊,甩左係佢菊花口,再拉出來拉穿左? 
我:點呀?舒服嘛?OK? Babe
玲:(流住眼淚)嗚嗚,好痛呀!肯定有血啦! 我:咁,你頭先又叫得咁high? 
玲:人地,嗚~都唔知係high定係痛,一次好啦! 
沖完涼,同佢落去食嘢,可能真係好痛,行路都唔正常步伐,有兩個阿伯睇到,應該知玲姐係比人屌完,但應該唔知係屌菊花囉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆