上一頁下一頁
發新話題

同ex女朋友嘅家姐……

收藏  |  訂閱
320  224.0k

熟女前面屌得多,想被開發後欄,好正常諗法,支持師兄下次屌玲姐屎忽!

引用:
原帖由 mrfour1973 於 2019-9-4 10:27 AM 發表 查看引用來源
你個post 我ㄧ定要keep著追
多謝支持,但都要約到玲姐,先至有嘢同大家分享。

引用:
原帖由 bentayga 於 2019-9-4 02:30 PM 發表 查看引用來源
熟女前面屌得多,想被開發後欄,好正常諗法,支持師兄下次屌玲姐屎忽!
剛剛同玲姐傾電話,佢話其實真係唔係咁想玩後面,怕好痛😫,我話我會溫柔對佢,佢都話唔係太想。我都無繼續再講要玩後庭,費事佢覺得我變態。佢問我之前有無同佢阿妹玩過,我話無呀!你阿妹比你保守,我屌佢時佢都唔大聲叫,又無主動幫我含,我話玲姐你係床上高手,令我著迷🤭🤭,而更因為我鍾意白虎,剃晒自己啲西毛,我真係好開心,佢即刻問我點解咁鍾意無西毛,我話感覺乾淨。我叫佢keep住剃,佢話只要我like ,就得。😉😉🤣
玲姐又問我,有無試過phone sex,佢原來同公司追佢個佬試過,佢話搞到個同一事好開心。
佢話搵晚無咁攰,同我試下😥,試咩…?更係真做先至正,不過,我都話…好呀!

引用:
原帖由 日本deedee 於 2019-9-5 12:29 AM 發表 查看引用來源

剛剛同玲姐傾電話,佢話其實真係唔係咁想玩後面,怕好痛😫,我話我會溫柔對佢,佢都話唔係太想。我都無繼續再講要玩後庭,費事佢覺得我變態。佢問我之前有無同佢阿妹玩過,我話無呀!你阿妹比你保守,我屌佢時佢都唔大聲叫,又無主動幫我含,我話玲姐你係床上高手,令我著迷🤭🤭,而更因為我鍾意白虎,剃晒自己啲西毛,我真係好開心,佢即刻問我點解咁鍾意無西毛,我話感覺乾淨。我叫佢keep住剃,佢話只要我like  ...
同他玩過phone sex 好容易會發展到上床

引用:
原帖由 日本deedee 於 2019-9-5 12:29 AM 發表 查看引用來源

剛剛同玲姐傾電話,佢話其實真係唔係咁想玩後面,怕好痛😫,我話我會溫柔對佢,佢都話唔係太想。我都無繼續再講要玩後庭,費事佢覺得我變態。佢問我之前有無同佢阿妹玩過,我話無呀!你阿妹比你保守,我屌佢時佢都唔大聲叫,又無主動幫我含,我話玲姐你係床上高手,令我著迷🤭🤭,而更因為我鍾意白虎,剃晒自己啲西毛,我真係好開心,佢即刻問我點解咁鍾意無西毛,我話感覺乾淨。我叫佢keep住剃,佢話只要我like  ...
女嘅未被玩過後欄好難就咁喺電話度就𠱁到佢玩,ㄧ定要攪到佢情慾高漲,最好畀咗前面嘅高潮佢先,再先用手指或脷去鑽佢C眼,等佢痕到典床典蓆,再用足夠嘅潤滑劑,ㄧ步ㄧ步慢慢試,佢ㄧ叫痛就要停ㄧ停,到時成碌入晒佢就冇得反悔啦!師兄事前不妨參考吓架仔啲肛悶調教片,下次約佢記得帶定KY喔!

留名睇肛門調教

你下次可以試下用手指插入佢後庭, 一路屌一路插佢。 如果佢後面有感覺, 再來就可以試下插佢後庭了。

引用:
原帖由 lulu1238899 於 2019-9-4 07:23 AM 發表 查看引用來源
期侍影相,㝍得好正,又硬晒👍👍
冇套內射係一絕😍😍😍

摸佢菊花,到佢覺得c服,再入少少,慢慢來試

冇套中出後欄正呀喂!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆