上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  152.5k

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-12-4 02:24 PM 發表 查看引用來源
4月初來666車到你五車,,一招真空吸弟弟:smile_o01:,又磨棒,lin頭那時好細粒,現在不知道是否666重有沒有真空,上月遇見有點倦樣,
五月後沒有再找,FL高手JS:smile_o12:各位CHING不要做25告訴他,再嘈冇乜人講真話:smil ...
邊有咁誇呀!88最初係8號,之後休大長假返黎先改88,我同幾個frd揾過佢咁多次上路都係0,最多只可碰碰車,真空吸弟弟係唔係吹下暖風呀,lin頭唔係細粒係無,長期凹陷咀極都唔出,下路玩下西皮都有嘅,最近都跟風去整咗個鼻又隆胸啦,都唔明本身波都唔算細仲要隆!

引用:
原帖由 無哩頭鳩 於 2017-12-5 01:37 PM 發表 查看引用來源

有冇ching知道舊111既下落,佢係轉左場,還是放緊大假定係已經冇做:smile_42::smile_42::smile_42:
之前話休長期返咗老家,上個月好似回咗深圳,可能又有老闆啦!遲D斷供咪又復出,最近連佢家姐1仔都休埋假!

求大神指導 晚班車手。。謝

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-12-11 02:22 AM 發表 查看引用來源

邊有咁誇呀!88最初係8號,之後休大長假返黎先改88,我同幾個frd揾過佢咁多次上路都係0,最多只可碰碰車,真空吸弟弟係唔係吹下暖風呀,lin頭唔係細粒係無,長期凹陷咀極都唔出,下路玩下西皮都有嘅, ...
8仔唔係小雅咩?

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-12-11 08:41 AM 發表 查看引用來源

8仔唔係小雅咩?
del

引用:
原帖由 happy_y2k3 於 2017-12-11 06:18 AM 發表 查看引用來源
求大神指導 晚班車手。。謝
del

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-11 02:16 AM 發表 查看引用來源

约咗6仔那天,被佢推遲咗2個小时才到房,她說来自平安,心諗大能wok,果然不出所料,按咗20分鐘又話要趕住出去吃東西,食完回来后會再幫我出多一Q,我知道佢一定是走埸, ...
del

引用:
原帖由 d99d99 於 2017-12-9 04:15 AM 發表 查看引用來源
299还算不错吧。一萬幾萬也算不了什麼,还要看自己吧。SYX一早說了是個好場,有些拿不到高指的总在說不是,看着就覺得好笑。这也好,少些人去樂得清靜。
那位陳兄是持平的一個。
del

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-12-9 10:20 AM 發表 查看引用來源

對的299好野來因幼齒:smile_o06:,另外陳十二c hing真的持平而且人品不錯,囡囡對你好不好,指數高不高,沉不沉你船,也看你自己本身休麼條件,你擇人,人也在選擇你,除非爛做JS,不過你也不約她啦:smile_o12:
BEMZ兄太過獎了,小弟只係一個會體諒吓JS辛酸嘅咸濕佬一名,人地收我地兩舊水只係賣服務而唔係尊嚴,我都想個個囡囡俾666我,但只要JS有任何拒絕嘅反應,我都會即刻停手同道歉,最多下次唔揾!

之前唔好嘅JS我係唔會講,以免阻人揾食,但大家不斷分享,我亦因為多得大家嘅報告而踩少咗雷,唔報告真係有D唔好意思,咁唯有JS有咩唔好照講,文字上修飾好少少,再提埋佢有咩好,等大家自己衡量去唔去!

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-11 02:16 AM 發表 查看引用來源

约咗6仔那天,被佢推遲咗2個小时才到房,她說来自平安,心諗大能wok,果然不出所料,按咗20分鐘又話要趕住出去吃東西,食完回来后會再幫我出多一Q,我知道佢一定是走埸, ...
我果次避開唔想同佢咀很少起機會咁樣好扒,中路谷行淋加墮無美觀手感,下路又可指插既,跌錢無睇清楚真人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆