上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  152.5k

引用:
原帖由 fung234 於 2017-12-7 01:09 PM 發表 查看引用來源

你應該說對了。前面說了熟識的身影。估計又是別的場所轉去。
我覺得充一萬技師都不會特別多謝你,錢充了都是客人自己花的,你一萬買個iphonex又唔同。反而你每個月幫她充3000完成任務可能服務更好
充一萬之後買鐘出去....
條友又不用做又有錢收幾好

其實每人對錢看法不同,有些人一百元也覺得大,不可以用自巳想法去判斷別人做事,每一個人做任何事總有原因,夠估其實又何必引起大家不快呢.......:smile_o06:

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-12-7 10:15 AM 發表 查看引用來源
多得陳十2師兄告訢我水雲転硬件正,女女指數不高,前天和客人去,反正客請,享受一下,真的裝修鬼甘正:smile_o12:
囡囡21歲,狂指插多水,任車任奶lin 真的奇怪:smile_o13:
昨天生果网見到寫他:smile_o12:所 ...
唔好客氣,我一向都對SYX硬件同管理推崇備至,全公司上下都好有家教,真係一個好嘅過夜同休息地方......
唯一美中不足係D囡保守咗D,但估唔到cHing一去就將冰山劈開,真係葡萄死人嘞!haha.....

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-12-8 01:13 PM 發表 查看引用來源

唔好客氣,我一向都對SYX硬件同管理推崇備至,全公司上下都好有家教,真係一個好嘅過夜同休息地方......
唯一美中不足係D囡保守咗D,但估唔到cHing一去就將冰山劈開,真係葡萄死人嘞!haha.....
當天經理也和我吹水,也說他們的女沒有平安,FL靚:smile_o01:有家教五覺,條女扮野按二按冇part 1,我當然說最like 波推,真的過份,之後佢
乖乖勤力做野,又話不比人伸入去,米插到出水,我幽佢一默(你好多水):smile_o01:她回我說自己這麽年青一定多水:smile_o13:另外經理
說這裡666不罕有:smile_14:所以問你点解?大家去玩水吧:smile_30:
另外多謝你陳大哥介紹,我骨場新手不過只要是女就........................哈哈

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-12-8 07:50 PM 發表 查看引用來源

當天經理也和我吹水,也說他們的女沒有平安,FL靚:smile_o01:有家教五覺,條女扮野按二按冇part 1,我當然說最like 波推,真的過份,之後佢
乖乖勤力做野,又話不比人伸入去,米插到出水,我幽佢一默(你好多水):smile_o01: ...
多謝SYX介绍。

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-12-8 08:14 PM 發表 查看引用來源

多謝SYX介绍。
不用謝c hing,我也多得陳大哥介紹, SYX 個場好正,這個js 其實樣子也不錯,應該玩得過,不過同FL的女差了二班:smile_43:
不過指數高,看你要求什麽,如299玩感覺無論身型body也一流,只是樣子末大定,syx 就玩到盡啦,有時我們也要同情他們,像那晚有一個变態的客,要js大力打他又要大力滅客lin頭又要js狂叫,真的過份,這個变態佬在fl 冇乜js肯接,人家也有媽生的,真的有好工不做咩,好多js內心不快樂,我們玩他們有時也要高尚一些,尊重下人,大家就開心,比你也比得高一些指數

299还算不错吧。一萬幾萬也算不了什麼,还要看自己吧。SYX一早說了是個好場,有些拿不到高指的总在說不是,看着就覺得好笑。这也好,少些人去樂得清靜。
那位陳兄是持平的一個。

[del

各位師兄去富能唔好搵6,999呀都係坑黎比錢買難受,想早走仲要套路扮問你會唔會嬲之類廢話,近排又加左十蚊雖然唔多但成日加,佢地幾間場推高晒價

引用:
原帖由 mm146 於 2017-12-10 10:38 PM 發表 查看引用來源
各位師兄去富能唔好搵6,999呀都係坑黎比錢買難受,想早走仲要套路扮問你會唔會嬲之類廢話,近排又加左十蚊雖然唔多但成日加,佢地幾間場推高晒價
约咗6仔那天,被佢推遲咗2個小时才到房,她說来自平安,心諗大能wok,果然不出所料,按咗20分鐘又話要趕住出去吃東西,食完回来后會再幫我出多一Q,我知道佢一定是走埸,便叫佢快D出完1Q落鐘,上路叫我合埋咀才肯上前亲我咀,中路任食,下路M巾保護妹妹叫我在外面摸,最后靠幻想力才能出征,全程45分鐘,消费378元

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆