上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  152.5k

越黎越多人造人:'):'):')

希望第時唔好攪到好似泰國咁9成假波:smile_24:

引用:
原帖由 支那領導班子 於 2017-12-5 03:08 PM 發表 查看引用來源
越黎越多人造人:'):'):')

希望第時唔好攪到好似泰國咁9成假波:smile_24:
唔使驚。FL 90%技師有整過。輕則割雙眼皮,紋唇。重則隆鼻隆胸剪眼角,打膠原。聽講最近有個手術失敗左。正面側面可以睇出兩個人來。

引用:
原帖由 scholes1214 於 2017-12-5 01:26 PM 發表 查看引用來源

投左啦,同前台同吖月都投訴左,不過有冇處理就唔知啦
我個投訴偷鐘就一定有處理嘅,服務水平就真係唔知。

餐都食完,投訴係冇用,大把客,女少,現在要加到230人仔提成來招技師

引用:
原帖由 真軍大師 於 2017-12-6 12:43 AM 發表 查看引用來源
估唔到咁多人鍾意食機餐
有咩問題

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-4 10:33 AM 發表 查看引用來源
上次8888話不舒服,放了飛機,足足要等2個月,現在都约佢唔到,佢挑客做
我約咗成個月都俾佢放咗飛機,一定係揀生客放出飛機位俾熟客!

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-12-6 01:27 PM 發表 查看引用來源

我約咗成個月都俾佢放咗飛機,一定係揀生客放出飛機位俾熟客!
del

今晚上左FL 同電梯有一個好熟悉的身型,又台型又年輕又夠高又漂亮女孩子.....................又帶點cool昨天新來的晚班299,她18,19歲青春無敵,不過我只可以學陶淵明愛蓮說:smile_o03:点解大家不要問:smile_o01:我今晚入了一萬元咭也說明299的任務:smile_o12:

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-12-7 12:23 AM 發表 查看引用來源
今晚上左FL 同電梯有一個好熟悉的身型,又台型又年輕又夠高又漂亮女孩子.....................又帶點cool昨天新來的晚班299,她18,19歲青春無敵,不過我只可以學陶淵明愛蓮說:smile_o03:点解大家不要問:smil ...
幫佢沖1萬,指數有冇666!?

引用:
原帖由 支那領導班子 於 2017-12-7 12:41 AM 發表 查看引用來源

幫佢沖1萬,指數有冇666!?
del

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆