上一頁下一頁
發新話題

有無人接受到唔沖洗的口口?

收藏  |  訂閱
97  9.6k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 08:21 發表 查看引用來源
明白
我都唔介意但又唔係好中意深喉囉其實, 中意唔沖涼就幫人含某程度上就係渴望嚐到對方o既體味嘛
我中意淨係含住個頭慢慢舔, trust me 其實當你自己情緒高漲o左之後, 性器官上o既味道其實好好味
一開始第一o野 ...
堅淫喎你

回覆 77# uncleblue 的帖子

正所謂
唔怕邋遢互相穿插

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 06:05 發表 查看引用來源
梗係膠跟蛇啦
哇,正,我至愛,再加黑絲?我已經想將你對腳捧起手心,再除你鞋,索你陣味,慢慢用我個咀黎呵護你腳趾同腳底,諗起都興奮

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 12:49 發表 查看引用來源

嘻嘻無錯應該係指插, 你女友反應可能係因為你整得人地唔舒服, 對女人用手我本人覺得最正o既其實係o係外面摔豆豆,
手指插入去一係太幼, 到喉唔到肺, 一係就男人d指甲.... 你地係唔會用心慢慢修o架啦
我見好幾 ...
卒豆豆可以陰蒂高潮麻,同舔一樣,都係要舔粒豆豆

引用:
原帖由 azpui 於 2020-3-11 01:10 發表 查看引用來源
哇,正,我至愛,再加黑絲?我已經想將你對腳捧起手心,再除你鞋,索你陣味,慢慢用我個咀黎呵護你腳趾同腳底,諗起都興奮
黑絲我唔著, 其實係咩絲都唔著
一來無需要 二來人地都無興奮, 要見到肉o既先興奮囉

引用:
原帖由 hihi101 於 2020-3-10 23:49 發表 查看引用來源
正所謂
唔怕邋遢互相穿插
69互瀨,出力咁嗌~

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-11 08:14 發表 查看引用來源

我果個又係對黑絲無咩反應~

回覆 87# bcm 的帖子

B豬你都過左黎呀?唔見你上以為你唔再玩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-11 08:14 發表 查看引用來源

我係諗起你都已經興奮,見面就不得了啦,哈哈,好想見下你對靚腳

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-3-10 11:28 發表 查看引用來源
原汁原味好好味
其實好多仔都鐘意原味

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆