上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  151.6k

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-9-9 12:41 PM 發表 查看引用來源

有冇咁嚴重?睇波有權講下邊個球員踢得好,邊個球員踢得hea掛。
咪係。服務唔好最多唔幫趁,唔會咒人架。

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-9-6 12:41 PM 發表 查看引用來源

之前有ching就話指數一般,80我就知高但又係真人大相片四、五年
80服務點?

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-9-9 12:41 PM 發表 查看引用來源

有冇咁嚴重?睇波有權講下邊個球員踢得好,邊個球員踢得hea掛。
咪係囉!有D人一講到佢女神就衝出黎護主,8仔我以前都有讚過佢,係差咗就係差咗,唔鍾意聽咪當我吹水囉!

引用:
原帖由 Ar_wiL 於 2017-9-9 03:52 PM 發表 查看引用來源

明珠口爆埸黎?
係!但FL只是手作仔,可能佢唔想磨棍,以前熟客唔知仲有無口!

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-9-10 02:02 AM 發表 查看引用來源

係!但FL只是手作仔,可能佢唔想磨棍,以前熟客唔知仲有無口!
在明朱时揾過佢一次,再去FL揾佢时,指數是06M,冇磨冇上下路

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-9-10 02:08 AM 發表 查看引用來源

在明朱时揾過佢一次,再去FL揾佢时,指數是06M,冇磨冇上下路
我同frd試過佢都係開大車埋黎,但口氣大無興趣,下路就M巾無M!

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-9-10 02:45 AM 發表 查看引用來源

我同frd試過佢都係開大車埋黎,但口氣大無興趣,下路就M巾無M!
咁低既指數,等水魚幫亲佢囉,4条八今日冇出现在客服相里面,唔知佢有冇上班呢

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-9-10 02:56 AM 發表 查看引用來源

咁低既指數,等水魚幫亲佢囉,4条八今日冇出现在客服相里面,唔知佢有冇上班呢
你有無睇架,FL幾個V7都有放相呀,D相熟仲同我講見到佢細細粒好瘦樣都0k!

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-9-7 08:41 AM 發表 查看引用來源

我係講緊而家做緊果個19, CHING 你既19, 係而家還是之前的?
我2個月前去試過

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-9-10 11:00 AM 發表 查看引用來源

你有無睇架,FL幾個V7都有放相呀,D相熟仲同我講見到佢細細粒好瘦樣都0k!
约佢5天后的时間都爆滿,惨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆