上一頁下一頁
發新話題

有無人接受到唔沖洗的口口?

收藏  |  訂閱
97  9.6k

引用:
原帖由 hihi101 於 2020-3-10 10:09 發表 查看引用來源
識玩
緊係原汁原味最正啦!
好似食嘢咁色 香 味
品嘗雙方最原始嘅味道😋
諗起都硬呀😍
PS不過大前提係自己最信任嘅伴侣
岀去玩緊係沖乾淨先啦😗 ...
原汁原味好好味

引用:
原帖由 MAN818 於 2020-3-10 08:45 發表 查看引用來源
幻想到個畫面會好淫蕩
要淫蕩就係要dirty
要dirty先夠淫蕩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-2-27 13:11 發表 查看引用來源
一半一半, 我唔介意去含(其實仲幾中意 除褲就張口含落去感覺好淫, 好好feel) , 但唔係咁中意突發情況被奶
搞o野都會照搞, 事實上好多時都唔會等沖好晒涼先開片, 對方好肉緊我都會俾, 但心理上比較prefer佢用手指 ...
我覺得女人喜歡清潔乾淨才去被奶,對嗎?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 08:21 發表 查看引用來源
明白
我都唔介意但又唔係好中意深喉囉其實, 中意唔沖涼就幫人含某程度上就係渴望嚐到對方o既體味嘛
我中意淨係含住個頭慢慢舔, trust me 其實當你自己情緒高漲o左之後, 性器官上o既味道其實好好味
一開始第一o野 ...
係呀係呀,有時攪到身水身汗時我都好鍾意lam佢D汗架,可能就係妳所講既嚐到對方既體味,但係佢反應就會好尷尬,成日覺得唔好意思咁,呢個始終係佢心理關口,比較難衝得破。妳講得啱呀,我瀨佢既時候都覺得佢D水係帶有甜味架,我仲會突燈啜到好大聲一邊話好好味咁,佢就會好嬌嗲咁話乜妳咁架,之後就繼續佢性感既呻吟聲。通常我要發射既時候我都要按實佢個頭直至feel到佢有少少頂唔順先會放鬆手,好多時佢都會有少少逐親咁,我唔知女朋友有無試清楚D味道,反而口爆完我再同佢kiss我就會試到D味,係有DD精味我又唔識講腥定唔腥喎,咸味就唔係好覺有~
妳提到手指督住,係咪即係指插呀?又奇怪我女朋友對指插反應係一時時,有時佢會覺得ok但有時係明顯地比較抗拒,可能係深情問題?我明明次次都係用咁既手勢咁既速度插架,呢點真係唔太明白~
應該唔止妳好feel,妳男朋友更加好feel呀~

引用:
原帖由 hihi101 於 2020-3-10 10:15 發表 查看引用來源
插下再互奶好平常啫
最正係内射完再吹返乾淨
睇住自己JJ啲痴住啲閪水同精
幫你奶得乾乾淨淨 無論心理&生理都最高享受😊
咁我又未試過中出完再含喎,每次都係射完唔捨得抆出黎住直至變軟先自動退出黎,但係我會睇住D精流翻出黎,都係好精彩不可錯過既一part~

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-3-10 11:50 發表 查看引用來源

我覺得女人喜歡清潔乾淨才去被奶,對嗎?
大多數時候係

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 11:36 發表 查看引用來源
要淫蕩就係要dirty
要dirty先夠淫蕩
情到濃時都唔會覺得dirty~

引用:
原帖由 uncleblue 於 2020-3-10 12:26 發表 查看引用來源

妳提到手指督住,係咪即係指插呀?又奇怪我女朋友對指插反應係一時時,有時佢會覺得ok但有時係明顯地比較抗拒,可能係深情問題?我明明次次都係用咁既手勢咁既速度插架,呢點真係唔太明白~
嘻嘻無錯應該係指插, 你女友反應可能係因為你整得人地唔舒服, 對女人用手我本人覺得最正o既其實係o係外面摔豆豆,
手指插入去一係太幼, 到喉唔到肺, 一係就男人d指甲.... 你地係唔會用心慢慢修o架啦
我見好幾個男人剪指甲啪啪啪唔駛兩分鐘就收工 剪完d邊仲係利o既不過你地自己唔覺, 再唔係就幾個禮拜唔剪...
插入去好易整痛人
但摔豆一樣要注意手指要夠濕, 一係了入去整d水出o黎一係用你自己d口水, 乾摔又係痛到彈起
你或者覺得力度, 濕度, 角度次次差唔多, 但(理論上, 實際上我無比較) 女性下體比男性要o黎得敏感, 差少少就係差少少

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 12:49 發表 查看引用來源

嘻嘻無錯應該係指插, 你女友反應可能係因為你整得人地唔舒服, 對女人用手我本人覺得最正o既其實係o係外面摔豆豆,
手指插入去一係太幼, 到喉唔到肺, 一係就男人d指甲.... 你地係唔會用心慢慢修o架啦
我見好幾 ...
蛇美人~好有研究喎~小弟受教😁😁👍👍

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-3-10 12:49 發表 查看引用來源

我見好幾 ...
我每次約我女朋友之前一定會處理好我D手腳甲先架,係會用指夾挫黎挫,我都知就算有少少瑕疵都有可能整損佢,因為我愛惜佢所以我會做好事前準備。我又有問過佢對指插既感覺,佢既答覆係其實一般,可以講得話無乜感覺,可能係我技術唔好,但我都有嘗試搵佢既G點。有時我覺得男人門其實係比AV沖昏左,個個以為自己係加鷹哥~
咁捽豆豆當然係不可決少既一環,有時仲會用D小玩具幫下手添。我女朋友好難先有陰道高潮,所以我對佢豆豆既敏感度可以話係瞭如指掌。但係都要睇女朋友既狀態,有時捽佢2,3分鐘已經黎高潮,有時捽得耐仲未黎反而另佢覺得唔舒服要休息下先可以再繼續~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆