上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  151.6k

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-9-7 11:58 PM 發表 查看引用來源
以前的88、888Rachel 又復出,新號8888
唔怪得咁熟口面, 咁快又洗晒D錢

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-9-8 02:05 AM 發表 查看引用來源

Ching可以試完報告下有無走樣!
上次約佢剛剛冇做,遲D試吓先!

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-9-8 09:11 AM 發表 查看引用來源

上次約佢剛剛冇做,遲D試吓先!
師兄有無搵過11呀,fl充5千送2千抵玩,好多客叫女上4樓唱歌,但k房我覺得平安靚喲又唔洗坐電梯

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-9-6 05:28 PM 發表 查看引用來源

無錯!人造人越整越膠:smile_38:
最近再約過8號仔小雅,真係越來越差,成個樣走曬比未整之前醜怪咗好多:smile_39:

引用:
原帖由 Ar_wiL 於 2017-9-5 11:26 PM 發表 查看引用來源

邊到會抄丫,吹水就有
你估十年前咩
佢地去第2個場,輸既就係場所
無錯,所以而家好多都係妹仔大過主人婆,btw個場啲美容師都幾靚女

引用:
原帖由 mm146 於 2017-9-8 04:13 PM 發表 查看引用來源

師兄有無搵過11呀,fl充5千送2千抵玩,好多客叫女上4樓唱歌,但k房我覺得平安靚喲又唔洗坐電梯
充5000好似係送1000。。係唔係宜家做緊優惠活動?

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-9-7 11:42 PM 發表 查看引用來源

以前明珠紅牌,係FL只做手作,幾高但唔覺佢靚,開行車大口氣,指數唔高又裝假狗護墊!
已經收寶,長期亲人来,佢話第二次再找佢时,佢會叫亲人走

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-9-9 10:02 AM 發表 查看引用來源
8仔小雅無得輸,各花各眼,始終好野來的,其實比368系甘唱甘多技C,情況和今次局長死了個仔比人亂說,完全沒有道得可言,悲哀的唱人的人.
有冇咁嚴重?睇波有權講下邊個球員踢得好,邊個球員踢得hea掛。

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-9-7 11:42 PM 發表 查看引用來源

以前明珠紅牌,係FL只做手作,幾高但唔覺佢靚,開行車大口氣,指數唔高又裝假狗護墊!
明珠口爆埸黎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆