上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  152.4k

FL 333,笑起來,個樣似港姐陳海林,靚女始終指數低,人無樣樣好,服務指無FL8一半。

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2017-11-26 02:41 PM 發表 查看引用來源
FL 333,笑起來,個樣似港姐陳海林,靚女始終指數低,人無樣樣好,服務指無FL8一半。
果日係大堂聽到兩個部長係度討論佢地是不是天生就這樣。
講樣我鐘此111多尐。
服務你攞8仔比較,FL九成技師都輸。

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-11-26 03:11 PM 發表 查看引用來源

果日係大堂聽到兩個部長係度討論佢地是不是天生就這樣。
講樣我鐘此111多尐。
服務你攞8仔比較,FL九成技師都輸。
FL8,一半指數來比較,即係233,9成技c都做到,你唔好打横來講,编编333就無,但是她有足夠客,大把人滿意她的指數。

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2017-11-26 04:53 PM 發表 查看引用來源

FL8,一半指數來比較,即係033,9成技c都做到,你唔好打横來講,编编333就無,但是她有足夠客,大把人滿意她的指數。
咁指數幾多?

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-11-26 12:36 PM 發表 查看引用來源

朋友告訴我昨天有條伏街上了人家80分中先說這位技c這樣,五比水,正伏街來,人家己夠慘,一上中己知js什麼事,重玩到80分中先彈人,真的想問侯佢媽咪:smile_29::smile_55:
咁黎條PK又真係幾仆街,玩到差唔多落鐘先話唔收貨,我同frd上鐘前已經知道佢兩姊妹係咩事,但都約好咗咪試下囉,反正唔啱咪無下次,其實態度0k,係溝通麻煩D,想知最後條PK有無俾錢,我諗無可能就咁走到人:smile_34:

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2017-11-26 02:41 PM 發表 查看引用來源
你講緊係新黎嘅333定係以前333?

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-11-26 02:06 PM 發表 查看引用來源

師兄用咩方法同佢地溝通?high果陣有無依依呀呀咁呻吟架?
只有發文字信息溝通,其他你自己想像一下!

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-11-26 07:36 PM 發表 查看引用來源

只有發文字信息溝通,其他你自己想像一下!
我好high呀!!!

琴晚肥經推介新黎6號,真係伏囉林波但可指插,佢咀我我都想避你地明啦,又想早走又扮野話你唔會嬲架可之類套話,我都想佢早走,富都無乜好野了,555又走左卡仲有錢係度

引用:
原帖由 mm146 於 2017-11-26 09:34 PM 發表 查看引用來源
琴晚肥經推介新黎6號,真係伏囉林波但可指插,佢咀我我都想避你地明啦,又想早走又扮野話你唔會嬲架可之類套話,我都想佢早走,富都無乜好野了,555又走左卡仲有錢係度
得個高字。真人同相差幾遠

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆