上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  152.3k

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-11-20 07:09 PM 發表 查看引用來源

係?我又唔見有疤痕。
佢真係入晒都無炸形,但係老司機沒起水,要玩到乃豆豆先有水。
森哥,人地話188可開大,又全6,你點睇?

其實有得開大的女女都是別講出來

我想問現在呢度收費幾多?我之前有後相熟女轉左場,但問極佢都唔講幾錢,只係話300幾

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-11-20 07:14 PM 發表 查看引用來源

森哥,人地話188可開大,又全6,你點睇?
我只上過一次063,可能上多幾次可提升,但有兩點,1大乳暈我唔like,2有人show香討俾佢睇,佢會同尐姊妹分享,重開名,怕怕。

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-11-19 07:06 PM 發表 查看引用來源

FL早班現在也有生過女:smile_o14:不過為存厚道不供開誰,阻人慍食又如殺人父母,反正不開大,手場大家不知道重好,通常指數一定高因女也生了:smile_o01:
指數高成點?

del

del

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-11-20 10:41 PM 發表 查看引用來源

系女喜歡你也可以開大,冇乜特別,188又冇喜歡的人怎開大:smile_o01:
网上的葡萄人特別多,我講你啱聽就聽,五啱聽就過隔離主,否則就是法國大餐,多左舊魚:smile_o01::smile_o12:
不是說你wclun哥:smile_ ...
#729話188如果遇到喜歡的人可以開大,而家話佢未遇到喜歡的人,所以未有開大,講左等如無講,唯一確切的是在#729話166同222是全666,事後可能又兜你所謂的6同大部份師兄認同的6不同,馬後跑。

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-11-20 10:41 PM 發表 查看引用來源

系女喜歡你也可以開大,冇乜特別,188又冇喜歡的人怎開大:smile_o01:
网上的葡萄人特別多,我講你啱聽就聽,五啱聽就過隔離主,否則就是法國大餐,多左舊魚:smile_o01::smile_o12:
不是說你wclun哥:smile_ ...
咁大口氣,又叫人過主又剩,呢個版唔係你做樓主,你自己果版無人睇無人回,早已消失,所以做人唔洗咁囂。

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-11-21 07:04 AM 發表 查看引用來源

#729話188如果遇到喜歡的人可以開大,而家話佢未遇到喜歡的人,所以未有開大,講左等如無講,唯一確切的是在#729話166同222是全666,事後可能又兜你所謂的6同大部份師兄認同的6不同,馬後跑。
你也是老司機來,所有JS看什麼人比什麼你,所以我好欣賞那位找8888沒有全六師兄,大部有全六,他沒有但他只說大把JS可以找另外一個,多麼大方.我講古不要駁只要聽,五啱聽就過主啦,我又不是打手,真的無謂,出來玩化一下啦:smile_o07:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆