上一頁下一頁
發新話題

原來我咁耐冇上188

收藏  |  訂閱
197  7.5k

引用:
原帖由 momonosky 於 13/7/2021 11:09 發表 查看引用來源

大家都想要這個銀包哦....
出面大把大銀包,阿星只不過係云云眾包入面嘅一個迷途小包包😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-13 11:33 發表 查看引用來源

出面大把大銀包,阿星只不過係云云眾包入面嘅一個迷途小包包😬
係咩!』
我唔覺WOR....

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-13 10:49 發表 查看引用來源

啲人成日話家庭主婦冇假期冇人工冇雙糧冇bonus又冇勤工獎又冇升職加薪又冇年末評估仲要冇人感恩,阿星講過你知,情人節男人買禮物請食飯,母親節男人買禮物請食飯,女人生日男人買禮物請食飯,聖誕節男人買禮物請食飯,然後父 ...
做男人係要咁㗎,D男人又唔諗吓女人幫男人生仔吖⋯⋯開枝散葉吖,女人好辛苦㗎😂

引用:
原帖由 momonosky 於 13/7/2021 11:55 發表 查看引用來源

係咩!』
我唔覺WOR....
喺呢度阿星塞好多報紙呀膠袋呀果啲唔三唔四嘅嘢搞大咗啫,裡面冇嘢㗎😬

引用:
原帖由 yeungho73 於 13/7/2021 12:33 發表 查看引用來源
做男人係要咁㗎,D男人又唔諗吓女人幫男人生仔吖⋯⋯開枝散葉吖,女人好辛苦㗎😂
辛苦得過男人為咗女人想生仔,不停體力勞動咁付出;然後第二朝仲要返工,又要付出體力又要付出金錢,直頭出錢又出力啦😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-7-13 12:35 發表 查看引用來源

辛苦得過男人為咗女人想生仔,不停體力勞動咁付出;然後第二朝仲要返工,又要付出體力又要付出金錢,直頭出錢又出力啦😬
🤣🤣🤣你講到咁慘咁辛苦,你應該適合打飛機多啲喎

引用:
原帖由 yeungho73 於 13/7/2021 12:39 發表 查看引用來源
🤣🤣🤣你講到咁慘咁辛苦,你應該適合打飛機多啲喎
打到手軟啦已經😬

如果唔係,多多銀包都唔夠....

引用:
原帖由 momonosky 於 13/7/2021 13:05 發表 查看引用來源
如果唔係,多多銀包都唔夠....
師妹收多幾個銀包,阿星呢啲包仔師妹分分鐘睇唔到😬

引用:
原帖由 yeungho73 於 2021-7-11 17:27 發表 查看引用來源
冇吖⋯⋯咪又係平常C9忙嘅野😂😂😂,你哋D男人永遠覺得家庭主婦好得閒咁,其實都不知幾Q忙碌
咁你個倒立一字馬修煉成功未🤔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆