上一頁下一頁
發新話題

記一個係度發生既真實故事(更新 #9# 27# 34# 44end)

收藏  |  訂閱
87  33.4k

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-20 13:38 發表 查看引用來源
情同慾好多時都係一齊.只不過好多人重慾唔重情.做愛純粹為左滿足生理.但如果有情有慾.投入同滿足感會多好多好多...
同意呀,同無感情基礎既人做感覺係差少少,之後既回憶都比較淡薄

引用:
原帖由 kinkyb 於 2020-1-20 15:19 發表 查看引用來源

同意呀,同無感情基礎既人做感覺係差少少,之後既回憶都比較淡薄
所謂感情又唔使真係去到拍拖成日掛住個種.不過我既要求起碼要有基本了解同接觸既朋友基礎.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-20 15:50 發表 查看引用來源
所謂感情又唔使真係去到拍拖成日掛住個種.不過我既要求起碼要有基本了解同接觸既朋友基礎.
我表達得差   應該係接觸過幾次了解咗又唔反感   不過咁大個人都係得一次咁大把

對3p感到有好奇 ,有冇相片睇睇呀!

引用:
原帖由 kinkyb 於 2020-1-20 16:12 發表 查看引用來源

我表達得差   應該係接觸過幾次了解咗又唔反感   不過咁大個人都係得一次咁大把
哩d野隨緣啦.我唔會刻意去搵sp.不過係我身上又發生唔少哩d事.而家社會只要你樣唔係太惡頂.平時注意下儀容,最緊要干干淨淨唔好烏歪乸西.做下運動身型唔好太差,如果可以練起肌肉線條咁就更加好啦.再睇下書練下講野技巧,唔好懶幽默,係同人講野有話題性就得.
咁樣機會會多好多.
大部份事件唔係我做主動.女人一樣有需要,佢地都會搵目標.到佢地向你暗示或者會主動搵你同你好多野講時.多數有下文.
所以唔好諗點去搵女,執正自己自最緊要.

引用:
原帖由 PencilHead 於 2020-1-20 16:21 發表 查看引用來源
對3p感到有好奇 ,有冇相片睇睇呀!
唔好意思.我唔會放相.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-18 16:05 發表 查看引用來源
睇人啦,有d人唔介意放得開味ok囉.我就好唔中意接觸到男人,仲要唔熟更加尷尬
其實MMF 真係唔得睇住人地條棍係自己面前fing fing 下重可能掂到
諗起都驚
最好MFF 重要兩個大波妹😝

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2020-1-21 08:44 發表 查看引用來源
其實MMF 真係唔得睇住人地條棍係自己面前fing fing 下重可能掂到
諗起都驚
最好MFF 重要兩個大波妹😝
好難避免有身體接觸.我份人可能有少少潔癖.硬係唔多習慣

好彩精, 無悶場, 不過換著係我嘅話, 我就無你咁冷靜一推再推喇

天時。地利。人和
咁就成就左一個故事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆