上一頁下一頁
發新話題

akitty換妻4P#1#47#86#144#223#345完~#569小小晨操

收藏  |  訂閱
732  220.1k

引用:
原帖由 degree06 於 2019-12-10 22:19 發表 查看引用來源
好耐無見啦。妳點呀?女人識飲都唔好飲到醉啦
無點丫
都係咁,日日返工放工咁。而家等緊fd
果次係貪玩姐,想試下醉係咩感覺,同埋溝左酒飲,所以唔係飲好就醉左。第2朝好唔舒服,no next time

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-10 20:24 發表 查看引用來源
d男人總係好多幻想,記得以前都曾經有男人想灌醉我,醉就係醉左,但係咩都無發生,淨係訓過籠,第2朝射波無返工。之後無再見佢lu,佢話驚見到我會忍唔住wo
天氣凍,真係著多左3。以前公司件3係deep v,間唔中都會唔小心走光,而家轉左 ...
係咪已經畢業返咗香港喇?

引用:
原帖由 akitty 於 2019-12-11 16:58 發表 查看引用來源

missyou  原來都仲有靜雞雞偷睇我既。。

而家轉左工,男友轉左未??
一切還安好嗎??
你都要小心身體呀~
miss u too
轉左工得閑左先上黎睇下你
佢丫?再過多幾日就消失左一個月,打算當佢死左,唔理佢。
一切安好,新工唔錯,d上司nice,客唔多,唔多野做,人工又加左,可以洗多d
身體都算唔錯,多謝關心

耐冇上黎,見到kitty既post咁火又入黎留下言先

回覆 683# miyeebb 的帖子

都好耐冇見你啦,好似樣樣野都好順利咁wor

哈哈,尋日返到屋企,首先沖涼,沖緊涼既時候,老公都返到來,又入埋來廁所,話沖完涼就落去食飯。
甘我答我吾洗頭,聽朝先洗,除非有人幫我吹頭啦~
老公答:洗啦,仲有時間都未食得飯,洗完我幫你吹啦~夜啲你幫返我吹啦~
我一時無特別用腦諗,就答左好🙈🙈🙈然後果然老公幫我吹頭髮,夜晚我就吹老公既小頭頭😂😂😂

回覆 686# akitty 的帖子

Haha
原來係咁
睇到咁上下己經知佢點

引用:
原帖由 akitty 於 2019-12-13 08:33 發表 查看引用來源
哈哈,尋日返到屋企,首先沖涼,沖緊涼既時候,老公都返到來,又入埋來廁所,話沖完涼就落去食飯。
甘我答我吾洗頭,聽朝先洗,除非有人幫我吹頭啦~
老公答:洗啦,仲有時間都未食得飯,洗完我幫你吹啦~夜啲你幫返我吹啦~
我一時無特別用腦諗, ...
我都有幫我女人吹頭,但佢唔肯吹我個小頭頭……

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-11 21:00 發表 查看引用來源
無點丫
果次係貪玩姐,想試下醉係咩感覺,同埋溝左酒飲,所以唔係飲好就醉左。第2朝好唔舒服,no next time
妳依家係香港啦?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-11 21:00 發表 查看引用來源
無點丫
妳依家係香港啦?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆