上一頁下一頁
發新話題

akitty換妻4P#1#47#86#144#223#345完~#569小小晨操

收藏  |  訂閱
732  220.1k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-12-7 21:14 發表 查看引用來源
唉~算啦,都係時候失蹤嫁啦~吾玩嚕
試下喺果邊轉相囉

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-12-10 08:24 發表 查看引用來源
有冇唔覺意走光引老公朋友仔啊?
無呀~天氣凍,我係屋企都著住件長袖tee長運動褲。。點引?

哈哈,星期六個晚,係甘比人想灌我酒,
不過我都係飲我自己帶去飲個支道地綠茶,
我話我一陣要做司機,向來我都無得飲酒,
嗌佢死左條心佢。同埋呀哥就係隔離,
你就算灌醉左我,你都執吾到我啦~算吧啦~
之後個男同事無曬癮,灰曬個樣。哈哈

引用:
原帖由 akitty 於 2019-12-10 14:41 發表 查看引用來源

你就算灌醉左 ...
d男人總係好多幻想,記得以前都曾經有男人想灌醉我,醉就係醉左,但係咩都無發生,淨係訓過籠,第2朝射波無返工。之後無再見佢lu,佢話驚見到我會忍唔住wo
天氣凍,真係著多左3。以前公司件3係deep v,間唔中都會唔小心走光,而家轉左新公司個領上到喉嚨包到實一實,一定唔會走光

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-10 20:24 發表 查看引用來源
d男人總係好多幻想,記得以前都曾經有男人想灌醉我,醉就係醉左,但係咩都無發生,淨係訓過籠,第2朝射波無返工。之後無再見佢lu,佢話驚見到我會忍唔住wo
天氣凍,真係著多左3。以前公司件3係deep v,間唔中都會唔小心走光,而家轉左 ...
好耐無見啦。妳點呀?女人識飲都唔好飲到醉啦

天氣凍,都冇性慾,冇心情扑野

對我妹妹既口愛指插

有亞哥在身邊,就應該好安全啦
D仔灰爆果個樣應該好好笑
引用:
原帖由 akitty 於 2019-12-10 14:41 發表 查看引用來源

你就算灌醉左 ...

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2019-12-11 09:32 發表 查看引用來源
有亞哥在身邊,就應該好安全啦
D仔灰爆果個樣應該好好笑

哈哈。。係呀~
佢地想隊我飲,但我由始至終都無掂過酒杯。。
只係飲我支道地綠茶
🤣🤣🤣
同埋知道我要做司機車佢地,佢地都無野再講

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-12-11 02:41 發表 查看引用來源
天氣凍,都冇性慾,冇心情扑野
都係既,最近都真係少左搞野。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2019-12-10 20:24 發表 查看引用來源
天氣凍,真係著多左3。以前公司件3係deep v,間唔中都會唔小心走光,而家轉左 ...
missyou  原來都仲有靜雞雞偷睇我既。。

而家轉左工,男友轉左未??
一切還安好嗎??
你都要小心身體呀~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆