上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  152.2k

[quote]原帖由 love_wong 於 2017-11-9 12:48 AM 發表 查看引用來源

del

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-11-9 12:35 AM 發表 查看引用來源

佢三姊妹都好得意,8仔休長假,222就長假回歸仲轉埋早班,大姐62就一路都係早班依家又轉去晚班,三姊妹好似避來避去!
del........

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-11-7 03:16 PM 發表 查看引用來源
106未試過,4条發指數有666,但冇得乃西。現在放棄她了,要等個多月才約到,到時可能有事又放飛機,前後要等2個月才約到,未試可以值得等。下次要試下106了
4條8微波都排咁耐,有乜嘢特別服務及個人之處

引用:
原帖由 kin2017 於 2017-11-9 01:49 PM 發表 查看引用來源

冇乜特別,你要搵個後生樣OK既有666超難,咁你明啦

引用:
原帖由 kin2017 於 2017-11-9 01:49 PM 發表 查看引用來源

識講白話,後生夠索,三路全開,冇得乃西。在Fl搵唔到第二個

引用:
原帖由 wclun 於 2017-11-7 08:11 PM 發表 查看引用來源
最近找開109
朋友找開777

指數都是363
777我試約兩次都full book, 好難約由其週五、六!

del

引用:
原帖由 香港有愛 於 2017-11-7 12:01 PM 發表 查看引用來源

21假波黎,樣都似假,服務都保守
多謝CHING, 分享, 本來諗住過兩日約佢, 諗住佢咁瘦都冇波, 估唔到服務都保守, 咁真係又BLACK LIST 21

引用:
原帖由 kin2017 於 2017-11-7 03:39 PM 發表 查看引用來源

106搵過一次,可乃西,不過全程45分鐘,冇翻食
得45分鐘, 唔抵丫, 加埋D洗手時間咪得半個鐘多D

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-11-13 04:08 PM 發表 查看引用來源

得45分鐘, 唔抵丫, 加埋D洗手時間咪得半個鐘多D
FL大多數機C都係響電話先落鐘,但我間唔中都有睇下時間只有80分鐘左右,可能要俾D時間機C去交單:smile_45: 都試過有D一早KO你未夠70分鐘就叫落鐘,106算係最誇張:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆