上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  152.2k

引用:
原帖由 yyj223340 於 2017-10-23 10:06 PM 發表 查看引用來源

打錯左,368先岩
依加FL唔憂做咁,管理層又淨係識射哂啲壓力落下面嗰班

幾個部長淨係會招呼自己啲熟客,總之唔幫佢充任務,冇貼士就唔洗指意佢理鳩你

美容師就俾班情聖種慣哂,目測打遊戲 ...
師兄去左邊個場?

引用:
原帖由 yyj223340 於 2017-10-23 10:06 PM 發表 查看引用來源

打錯左,368先岩
依加FL唔憂做咁,管理層又淨係識射哂啲壓力落下面嗰班

幾個部長淨係會招呼自己啲熟客,總之唔幫佢充任務,冇貼士就唔洗指意佢理鳩你

美容師就俾班情聖種慣哂,目測打遊戲 ...
我冇做過出面,  去到沖完涼就入房

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-10-23 11:16 PM 發表 查看引用來源

師兄去左邊個場?
係囉,  分享下

各位朋友155,99有冇搵過?

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-10-23 01:13 PM 發表 查看引用來源

CHING 有冇D 冇撈味既介紹? 冇乜著落
FL就未試到,反而XY就早前試咗個早班好幼下,
好斯文,又有禮貌,好有學生妹feel仲要你點同佢玩,
佢都好似唔敢反抗,好正!不過又係翻得無耐又失踪!

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2017-10-24 09:55 PM 發表 查看引用來源
各位朋友155,99有冇搵過?
155喺唔喺去左王丸8號,定係人有相似!

引用:
原帖由 農場灰牛牛 於 2017-10-25 08:28 PM 發表 查看引用來源

155喺唔喺去左王丸8號,定係人有相似!
我都有同樣問題,不過155咁串,不叫也罷。

成年冇去fl, 吾知c兄有冇大波推介呢。聽日去再出報告。thanks

116睇相好似唔錯, 真人唔知同相差幾多成..?

引用:
原帖由 playerrrr 於 2017-10-26 04:24 PM 發表 查看引用來源
成年冇去fl, 吾知c兄有冇大波推介呢。聽日去再出報告。thanks
新黎12、91都係好波之人:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆