上一頁下一頁
發新話題

FL都封

收藏  |  訂閱
97  13.1k

引用:
原帖由 tt22now 於 2018-3-14 09:22 AM 發表 查看引用來源

可以甘講
因為, js 肯認罪坐10天
港人如"好彩", 可能比錢就走得...
但多數吾得
收唔收到風拉左幾號?

引用:
原帖由 tt22now 於 2018-3-14 09:22 AM 發表 查看引用來源

可以甘講
因為, js 肯認罪坐10天
港人如"好彩", 可能比錢就走得...
但多數吾得
今時今日,如果系場捉到,比錢基本上唔得,因為而家啲公仔,想擺業績搏上位,錢,本身捉到啲客,好像已經要罰錢,5000起步。。。。甘啲客如果要私了,甘多人分,要比得几好??

快d 講便衣足人有咩例子啦,如果吾系當你吹水,點解我聽都無聽過

[quote]原帖由 mstg1234 於 2018-3-13 09:31 PM 發表 查看引用來源

delete

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2018-3-14 07:33 發表 查看引用來源

公安放蛇,公安就係証人嗱,只拉技師有乜出奇?講野唔make sense, 不過,公安有無走過隔離房,拉多一對,我覺得絕對有機會,所以,呢位c兄講嘅,話佢錯又錯唔晒,話佢啱又啱唔晒!
ching,請教一下。
公安拉咗JS,GA放咗個客,GA告JS同人手淫,請問被服務既客係邊?如冇被手淫既客,個JS又同邊個打飛機?通姦都要有兩個人先成立。

GA當然係證人,係佢睇都個JS幫人打飛機,就算拍到片,拉咗JS,上頭問一句,個客去咗邊?點解吾告?係咪收咗錢?你估個GA點答佢上司?如你話GA就係証人,除非GA係個客,否則我未諗到點去告個JS。

make吾make sense,見人見智。我亦吾想同你再討論。

引用:
原帖由 voking 於 2018-3-14 05:11 PM 發表 查看引用來源

ching,請教一下。
公安拉咗JS,GA放咗個客,GA告JS同人手淫,請問被服務既客係邊?如冇被手淫既客,個JS又同邊個打飛機?通姦都要有兩個人先成立。

GA當然係證人,係佢睇都個JS幫人打飛機,就算 ...
你有錢有權就可以合邏輯,你唔好話大陸,香港都係咁。
你睇下曾陰權同梁振英就知。

肥仔經理带埋班技師員工去大梅沙游船河,個個人玩得好開心,根本佢地係想放大假,放流料話查封

真係封咗,今日幾條女都發相去游船河,問佢地返唔返工,聽日分别調哂去平安喜悅皇苑,仲保證話安全無事......

即係變相加價幾十

引用:
原帖由 voking 於 2018-3-14 05:11 PM 發表 查看引用來源

ching,請教一下。

GA當然係證人,係佢睇都個JS幫人打飛機,就算 ...
師兄,我信你。
其實在呢到都系講下甘,人地信咪信,唔信咪當吹水,見仁見智,無所謂,信又唔會有錢收,唔信咪當吹水,又唔使罰錢,講完比啲師兄自己唸下有自由。
不過,BH星期日叫技師放假是事實,是相熟講,光光過完年使咗好多錢,个技師等錢揾,点會想走去放假。另外,有場客都唔比除三。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆