上一頁下一頁
發新話題

akitty換妻4P#1#47#86#144#223#345完~#569小小晨操

收藏  |  訂閱
732  220.2k

引用:
原帖由 agnes0725 於 2019-11-21 12:39 PM 發表 查看引用來源

我寧願俾你屌死我啦🤣🤣🤣
哈哈。。我無野可以屌得死你咼🌭🌭

引用:
原帖由 bp-6m 於 2019-11-21 12:40 PM 發表 查看引用來源

下次試下係佢熟睡中含醒佢
試過啦~呢啲小兒科來

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-21 01:58 PM 發表 查看引用來源

咀仔……好耐好耐以前嘅ex,佢又係會用咀仔,仲次次吞埋,同埋好中意扑野,幾時做佢都唔會拒絕,可惜……過左去嘅變成回憶
無法嫁啦。最後同你一齊既都吾係佢。
你衰啦,鐘意老婆但又諗住個ex

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-21 14:33 發表 查看引用來源

無法嫁啦。最後同你一齊既都吾係佢。
你衰啦,鐘意老婆但又諗住個ex
咁呢d係我嘅經歷嚟,你提起用咀仔我先諗起……有一次跟團去旅行,一到埗入房就比佢除褲騎上嚟自己un, 好刺激

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-21 02:42 PM 發表 查看引用來源

咁呢d係我嘅經歷嚟,你提起用咀仔我先諗起……有一次跟團去旅行,一到埗入房就比佢除褲騎上嚟自己un, 好刺激
甘咪好囉~有時佢都會做下主動,甘都未算叫做性冷感呀

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-21 14:50 發表 查看引用來源

甘咪好囉~有時佢都會做下主動,甘都未算叫做性冷感呀
都係ex篇,以前好多嘢玩過…
而家老婆想做,佢都唔會出聲……只係我摸佢唔會話唔好 ……除非我係咁要求,如果唔係佢又唔會主動攪吓我
又唔算冷感嘅,唔主動吧…試過用玩具攪佢屁屁,話唔舒服,不過又冇鬧,又冇強烈要拎返出嚟…

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-21 02:55 PM 發表 查看引用來源

都係ex篇,以前好多嘢玩過…
而家老婆想做,佢都唔會出聲……只係我摸佢唔會話唔好 ……除非我係咁要求,如果唔係佢又唔會主動攪吓我
又唔算冷感嘅,唔主動吧…試過用玩具攪佢屁屁,話唔舒服,不過又冇鬧,又冇強烈要拎返出嚟… ...
年紀問題,開始大,無甘玩得呱,又無甘需要囉

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-21 14:59 發表 查看引用來源

年紀問題,開始大,無甘玩得呱,又無甘需要囉
佢一直都係咁啦…冇咩需要,我咸濕過佢囉

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-21 02:31 PM 發表 查看引用來源

哈哈。。我無野可以屌得死你咼🌭🌭
搞錯,寧願俾你坐爆我🤣🤣🤣

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-21 10:31 AM 發表 查看引用來源
今朝早比平時仲早左啲啲起身。。
慢慢沖左個涼之後,一開門就覺得凍。
個頭包住浴巾就捐返上床,㩒下電話,
然後就將凍手凍腳攝入老公度取暖🤣
老公應該一下比我凍醒左,不過未開眼,
就用張被包住我攬住我。。
我係老公個心口度,然後我手仔伸入去老公底褲入面,
嘻嘻,有人一早就晨勃硬硬咼。。
套弄左幾下,老公都有少少低呻吟聲。
老公拍拍我個頭,然後擰轉身訓返平個人。
嘻嘻~我知道老公既意 ...
我一定唔會捨得抽出黎
大大力中出算
寧願等你之後唔方便時先顏射

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆