上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  152.1k

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-10-13 11:47 AM 發表 查看引用來源

19 大開幾耐架?
十九大全名為「中國共產黨第十九次全國代表大會」,根據中國共產黨的章程規定,中國共產黨全國代表大會每5年舉行一次,由中央委員會召.  將於10月18日在北京舉行。

下個月才可能風平浪靜一

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-10-13 07:48 PM 發表 查看引用來源

問了大六客人,十多天,三年開一次19大:smile_o16:
三年後又開濕九大🤗

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2017-10-13 10:43 PM 發表 查看引用來源

十九大全名為「中國共產黨第十九次全國代表大會」,根據中國共產黨的章程規定,中國共產黨全國代表大會每5年舉行一次,由中央委員會召.  將於10月18日在北京舉行。

下個月才可能風平浪靜一
最怕D濕鳩大D內容会有影響
到時就更危

引用:
原帖由 aaronlee590 於 2017-10-12 07:43 PM 發表 查看引用來源

師兄 我知呀,只係好驚訝連約都無約,質疑有冇咁誇
原來8號房16號開始停診,所有預約覆診期嘅病人都要等至少兩個月先會復工,病情嚴重嘅C兄要轉其他房睇啦

16號有乜咁巴蔽?

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-10-13 11:14 PM 發表 查看引用來源

原來8號房16號開始停診,所有預約覆診期嘅病人都要等至少兩個月先會復工,病情嚴重嘅C兄要轉其他房睇啦
佢幾姐妹都幾得意
前9仔呢排微信又蒲返頭,似又開工,之後到個妹又開始放假,成日3個輪流放,好少見會一齊返工

另外62好似有開工但唔見有掛牌既?

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-10-13 11:50 PM 發表 查看引用來源
16號有乜咁巴蔽?
廚房兄睇唔明我講咩呀,係話8仔本月16號開始放假!

引用:
原帖由 Casval17 於 2017-10-14 12:12 AM 發表 查看引用來源

佢幾姐妹都幾得意
前9仔呢排微信又蒲返頭,似又開工,之後到個妹又開始放假,成日3個輪流放,好少見會一齊返工

係呀!8仔都係咁講,仲話自己係最勤力果個,前9仔應該係準備復出,但今次唔知係唔係真,62好似係轉咗晚班!

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-10-14 12:28 AM 發表 查看引用來源

廚房兄睇唔明我講咩呀,係話8仔本月16號開始放假!
原來16號開始放 咁FULL到無得再約都理解 thx 師兄

引用:
原帖由 Casval17 於 2017-10-14 12:12 AM 發表 查看引用來源

佢幾姐妹都幾得意

師兄不如講下佢三姊妹有咩服務咁吸引呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆