上一頁下一頁
發新話題

akitty換妻4P#1#47#86#144#223#345完~#569小小晨操

收藏  |  訂閱
732  220.3k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-7 23:47 發表 查看引用來源

哈哈。。視覺效果者。。
咪昅囉~又吾會少塊肉。。
我女人冇咩波路,有時我話佢知離罩,佢又緊張到咩,慌死蝕底,跟住又唔理……理解唔到……
胸細真係易離罩……但係又唔理,到我睇其他版,見係肩帶影響同佢應該戴錯爸size 先少左離罩情況,吹脹
見到你一手揸唔哂嘅大波波,真係好想揸下……
玩具我都買過震旦同震棒,佢又冇性趣玩……

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-8 01:37 AM 發表 查看引用來源

我女人冇咩波路,有時我話佢知離罩,佢又緊張到咩,慌死蝕底,跟住又唔理……理解唔到……
胸細真係易離罩……但係又唔理,到我睇其他版,見係肩帶影響同佢應該戴錯爸size 先少左離罩情況,吹脹
見到你一手揸唔哂嘅大波波,真係好想揸下……
玩具我都買過震旦同震棒,佢又冇性趣玩&he ...
甘吾係個個女仔都好似我甘,吾怕比人昅嫁嘛。。
我吾怕者。。
我都識得有個女仔fd以前。。
走光少少比人睇到乍,可以吾開心成日嫁

都話我托住升起左啲所以先睇落甘大乍。。

dam兄始乎返通宵甘啵

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-8 02:43 發表 查看引用來源

甘吾係個個女仔都好似我甘,吾怕比人昅嫁嘛。。
我吾怕者。。
我都識得有個女仔fd以前。。
走光少少比人睇到乍,可以吾開心成日嫁

都話我托住升起左啲所以先睇落甘大乍。。

dam兄始乎返通宵甘啵 ...
係,你陪我?
冇理由,之前你張側身冇托波波,好大好廷

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-8 06:58 AM 發表 查看引用來源

係,你陪我?
冇理由,之前你張側身冇托波波,好大好廷
哈哈。。而家你收工。我就準備返工嚕。
睇吾到我頭像就記得話我知,等我知道我被ban了

半夜2點幾覆留言,你老公餵你唔飽瞓唔著定掛住我先,我就睇完你好大好廷嘅波波相就瞓,幻想吓枕喺你度啜lin

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-8 07:56 AM 發表 查看引用來源
半夜2點幾覆留言,你老公餵你唔飽瞓唔著定掛住我先,我就睇完你好大好廷嘅波波相就瞓,幻想吓枕喺你度啜lin
吾係呀。尋晚係屋企。。同呀哥大嫂一齊飲酒睇波。
當然係湊左b訓著左教先啦。
睇波電視都吾敢開得好大聲呀~講野又無得大聲,驚整醒bb。

好啦~比你掛住我啦~幻想下好啦

睇到你頭像⋯⋯原來係青筋波,好似有35D!👍🏻

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-8 08:15 發表 查看引用來源

吾係呀。尋晚係屋企。。同呀哥大嫂一齊飲酒睇波。
當然係湊左b訓著左教先啦。
睇波電視都吾敢開得好大聲呀~講野又無得大聲,驚整醒bb。

好啦~比你掛住我啦~幻想下好啦 ...
大哥有冇趁阿嫂唔維意抽你水啊?

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-8 12:38 PM 發表 查看引用來源

大哥有冇趁阿嫂唔維意抽你水啊?
無啦。而家點會者。。

Kitty對波波好勁喎,跟禾深圳條女有得鍊 :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆