上一頁下一頁
發新話題

akitty換妻4P#1#47#86#144#223#345完~#569小小晨操

收藏  |  訂閱
732  220.3k

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-7 06:50 PM 發表 查看引用來源
做咩影呢張相嘟咀呢?一定好誘人
完全感受到你嘅誠意^^仲係好中好大嘅誠意
仲有玩玩具你接唔接受到呢?
可以轉彩色,but not now。

哈哈。點解嘟嘴?吾記得影個陣點解嘟嘴嚕。
感受到我既誠意,甘你地既呢??我想睇啲朱古力呢??🙈🙈
我隻手托住所以覺得大者。。幻覺來既幻覺來既。。☺☺
咩玩具???

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-7 07:38 PM 發表 查看引用來源

咩玩具??? ...
我覺得一對排球放左係枱面,好難可以專心甘傾計

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-7 19:38 發表 查看引用來源

咩玩具??? ...
今晚轉?等我偷偷上嚟睇^^
朱古力……比3個月嚟啦…真心操吓先
玩具,震旦,震捧,肛塞,乳頭夾果啲囉

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-7 07:38 PM 發表 查看引用來源

咩玩具??? ...
點睇都係大、唔係幻覺。你同事好難唔𥄫你喎

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-7 04:56 PM 發表 查看引用來源
嗱。。比個預告你地啦~
今晚,我會換相。。
然後,如果見到我頭像又消失左既話。。
者係話我又比系統ban左我頭像。
甘就不得不考慮開新ac或不再換相了。。。 ...
睇到相喎,可能板主已放寬左?

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-11-7 09:56 PM 發表 查看引用來源

今晚轉?等我偷偷上嚟睇^^
朱古力……比3個月嚟啦…真心操吓先
玩具,震旦,震捧,肛塞,乳頭夾果啲囉
彩色吾轉住啦。。我用黑白相既原因,好大原因都係因為而家香港甘樣。。

嗯…有係手既都可以試下玩既。。
吾噁心既話。。
我屋企而家都有隻震蛋,同一支假9係度呀🙈🙈🙈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-11-7 11:05 PM 發表 查看引用來源

睇到相喎,可能板主已放寬左?
我意思係,如果見到我突然無左頭像,就代表我可能又被ban左。
上2次都係甘,我睇到自己頭像,點知原來你地睇吾到。
無通知底下被ban左。

引用:
原帖由 gut-gut 於 2019-11-7 10:15 PM 發表 查看引用來源

點睇都係大、唔係幻覺。你同事好難唔𥄫你喎
哈哈。。視覺效果者。。
咪昅囉~又吾會少塊肉。。

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-7 11:44 PM 發表 查看引用來源

彩色吾轉住啦。。我用黑白相既原因,好大原因都係因為而家香港甘樣。。

嗯…有係手既都可以試下玩既。。
吾噁心既話。。
我屋企而家都有隻震蛋,同一支假9係度呀🙈🙈🙈 ...
睇左你頭像
發覺你係青筋波...超級正
一定愛不釋手..
如果可以摸住訓教就好

引用:
原帖由 akitty 於 2019-11-7 11:46 PM 發表 查看引用來源

我意思係,如果見到我突然無左頭像,就代表我可能又被ban左。
上2次都係甘,我睇到自己頭像,點知原來你地睇吾到。
無通知底下被ban左。
今次妳既睇到呢.
HAHA,係喎,ban女唔ban男喎,我頭象無事,可能太小兒科,HAHA................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆