上一頁下一頁
發新話題

記一個係度發生既真實故事(更新 #9# 27# 34# 44end)

收藏  |  訂閱
87  33.4k

真係好正,很好的3p案例,3方各取所需,支持支持!

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-1-14 18:27 發表 查看引用來源
如果由朋友變化成炮友,果條女真係完全另一種性格
可能因為唔再扮野
同埋會變得好依賴

關係轉左心態就唔同.佢係我當年一個朋友聚會識到既,個晚十幾人飯聚,出來大家互相介紹,有熟有唔熟都有新朋友.佢係我朋友介紹,咁岩坐我隔離,佢有d內向少野講,我就比較健談,撩下又搵到話題大家傾到計,當晚佢主動要我微信.第二日係微信度認我做亞哥.後尾佢講話出到來成圍得我一個靚仔,特登坐我隔離.點知多個亞哥.
我心諗即係對我有意思啦.
不過我份人一向溫文.都係做朋友兄妹相稱.多數佢搵我傾心事.可能我無咩進一步表示,佢都唔係十分主動既人.咁既關係保持左3年.
佢咩都同我傾,包括3年入面識左個人夫不倫之戀,人地點對佢好幾時去左開房做左幾多次都同我講.似乎心態上真係當左我係亞哥.
真至有一晚話心情唔好.問我可唔可以出來陪佢散步.當晚係海傍行到好夜,佢講左好多唔開心既野..我開解佢.佢話可唔可以借個膀頭..艾住..我攬住佢..佢話想kiss.嘴埋慾火起去左開房..過程就省略.
跟住之後開始對我有要求,要陪佢,要買野,俾過暗示唔夠錢使.
我知哩份關係已經變晒質.於是冷處理左佢.
而家仲有聯繫.不過我基本唔會主動理佢.佢間中搵下我傾兩句.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-14 23:55 發表 查看引用來源
關係轉左心態就唔同.佢係我當年一個朋友聚會識到既,個晚十幾人飯聚,出來大家互相介紹,有熟有唔熟都有新朋友.佢係我朋友介紹,咁岩坐我隔離,佢有d內向少野講,我就比較健談,撩下又搵到話題大家傾到計,當晚佢主動要我微 ...
送野通常兩種關係,一係gf,一係sl

我帶上一早準備好既套套,盒野仲係我特登買返來全新既.亞嫂仍然雙眼緊閉,對腿無力地打開,有些微既喘息聲似乎召喚緊我進入佢身體.係哩個時候其實我心情仲係未放鬆到,以至我碌棍仲未可以叫棍.最多七成硬,但都帶到套.
我穩定心神分開亞嫂對腳,亞嫂門戶大開,我禁住自己細佬根部,以令佢更加硬挺.用龜頭去摩擦亞嫂隻已經浸透淫液既肥美鮑魚,亞嫂又發出嗯嗯呻吟聲..
於是我扶住細佬慢慢插入.
啊...!
嗯...!
我地同時發出愉悅既聲音.
細佬進入左一個又濕又暖既寶穴.真係好舒服.亞嫂既身體無疑係處於一個黃金時期,既有少婦既成熟亦有少女既緊致同彈性.再加上淫液既濕潤.如果唔係處於一個咁既情形中.我相信我會硬到真係變成一支棍盡情去抽插.
可惜哩篇唔係色情小說,事實上我第一次3p緊張情緒一直係度.所以點都硬唔到巔峰狀態.
雖然係咁,都維持到可以抽插硬度.我由慢到快.盡量唔去諗隔離仲有個男人係度欣賞緊我地既交媾.

亞嫂似乎已經有晒感覺,雖然我狀態一般.但佢身體已經因為興奮變得潮紅.塊面更加紅到飲醉咁.係我抽插中呻吟聲越來越長.
聽得出亞嫂係抑制住自己唔叫出來.個種太舒服情不自禁呻吟出來但又可能因為怕丑唔叫出聲從喉底發出既聲音.鼓勵我更加賣力推送.
而m生哩個時候,係幫我地影相.
佢事前有講過,會避開個樣影.而家感覺我拍緊av...佢邊影邊鼓動我用力插.一邊又問亞嫂舒唔舒服.
亞嫂似乎已經進入一種迷亂狀態.身體隨住我抽插扭動,對m生反應都係唔知係呻吟定回應既嗯嗯聲..

m生似乎影夠,亦都可能已經忍唔住,或者佢覺得係時候.哩個時候佢已經除衫褲上埋床.
同佢黑瘦既身體中有一條唔係幾合比例既肉棍.
唔同我而家硬唔晒,m生條棍完全挺立,我估唔到既係佢條棍竟然同我差不多粗大.
以亞洲人來講我細佬算粗大.但哩個時候m生氣勢比我更強.而且佢條肉棍同佢一樣黑.而我係粉紅.相對比下我反而好似弱左好多.
真正3p場面而家先開始,m生上床後跪係床頭,支棍就對住佢老婆塊面.
亞嫂第一次打開左眼,望到面前個條屬於自己老公既肉棒,好配合咁一口擔住.
我係下面抽送,m生係上面插亞嫂個口.哩個場面平時av睇得多.估唔到今日做左一次主角.

m生好興奮,從佢條野硬度就知.反而我由佢加入後.開始有d力不從心.
三個人距離好近.坦白講我真係唔慣係床上同一個全裸既男人咁樣接觸.我感覺到自己開始軟..
於是我裝作好累,同m生講話好累.我抖一陣.
m生卻已經完全high晒.我一起身佢立即好快手帶套就插.係好賣力帶d瘋狂個種啪啪啪啪啪..
亞嫂呻吟聲再次響起.而我圍起條浴巾按m生要求幫佢地影相.我由av主角變左做攝影師.

(未完待續)

回覆 34# 花郎 的帖子

咁慘插插吓軟咗,好大壓力

引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-15 13:42 發表 查看引用來源
我帶上一早準備好既套套,盒野仲係我特登買返來全新既.亞嫂仍然雙眼緊閉,對腿無力地打開,有些微既喘息聲似乎召喚緊我進入佢身體.係哩個時候其實我心情仲係未放鬆到,以至我碌棍仲未可以叫棍.最多七成硬,但都帶到套.
我 ...
齋睇都已經硬晒

M生都要帶套咁搞笑?

一定有壓力
引用:
原帖由 7man 於 2020-1-15 13:51 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 7man 於 2020-1-15 13:51 發表 查看引用來源
如果係甜故,主角一定又粗又大要硬就硬射極都有貨.而且女主角一定多次高潮.可惜現實就係咁.做愛好受心理因素影響.緊張精神唔集中係好難投入到.

引用:
原帖由 kinkyb 於 2020-1-15 14:34 發表 查看引用來源

齋睇都已經硬晒
多謝.咁樣既留言對我來講係種肯定.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆