上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  151.9k

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-9-23 10:59 AM 發表 查看引用來源

係!过咗FL一個月333,25號又返明珠口爆7777!
但唔知佢有咩野病!
客服話休息,己一個星期了!

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-9-23 02:10 PM 發表 查看引用來源

客服話休息,己一個星期了!
錯曬!我前日仲見佢係FL,加班到8點半先走,隔日就話有事放假!

請問有冇師兄試過5,36,123,126那個服務較好?及身材較高就好165以上,有冇介紹呢?謝謝

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-9-23 03:32 PM 發表 查看引用來源

錯曬!我前日仲見佢係FL,加班到8點半先走,隔日就話有事放假!
係唔係確定返MZ,定係張MZ舊相未delete?

56號服務如何?各師兄試過麻

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-9-23 05:15 PM 發表 查看引用來源

係唔係確定返MZ,定係張MZ舊相未delete?
尋晚佢自己係朋友圈出話休息幾日,25號返明珠上班照舊7777,但今日又刪咗,另出因個人原因,暫時不能上班,之前預約全部吹消,有最新消息再發佈!真係古古怪怪:smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-9-23 11:06 PM 發表 查看引用來源

尋晚佢自己係朋友圈出話休息幾日,25號返明珠上班照舊7777,但今日又刪咗,另出因個人原因,暫時不能上班,之前預約全部吹消,有最新消息再發佈!真係古古怪怪:smile_45::smile_45:
69都好似出埋事

老老柒柒,呢間野服務根本唔得
本人30,之前工作長期係廣州玩左兩年,而家轉來羅湖這邊玩根本不適應
呢個場試過好多,包括以前91,82, 現役155,19, 106 等,有d唔記得,
我就偏好年輕的,中女唔中意試
唔係偷鐘就係玩手機,就算唔偷鐘的都係洗完手就一路玩手機一路敷衍你到落鐘
之前係廣州根本從未試過咁,廣州的場全部禁止技師帶手機入房
你自己提早半個鐘落鐘,個技師仲會驚,報提前落鐘係要客人通知主任
廣州洗完手仲會問邊到累,繼續按下,就算唔按,大家唔講野都會攬住訓到落鐘
有d岩feel 好傾的 會起第二次機

引用:
原帖由 llacc123 於 2017-9-24 01:42 AM 發表 查看引用來源
老老柒柒,呢間野服務根本唔得
本人30,之前工作長期係廣州玩左兩年,而家轉來羅湖這邊玩根本不適應
呢個場試過好多,包括以前91,82, 現役155,19, 106 等,有d唔記得,
我就偏好年輕的,中女唔中意試
唔係偷鐘 ...
冇錯係吾得,純綷貪近,根本再入D有好多場D女質素都好过呢間

引用:
原帖由 f101992 於 2017-9-22 12:35 AM 發表 查看引用來源
想問大家 777真人點
服務又點
THX
無師兄答你既? 可能係好野黎 大家都嫩
收埋唔分享佢 哈哈
唔知我有無推斷錯呢
不如你試完再返來報告啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆