上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  151.8k

引用:
原帖由 太陽之後 於 14-9-2017 21:24 發表 查看引用來源

8仔身材係唔錯,服務睇心情,樣就真係未整前好&自然好多,以前都係約一個星期,依家可能多咗人好奇想去睇下佢整成點搞到約超過半個月,已無動力去約佢,慘過約專科門診!
日日係咁做 蛇都死啦 :smile_13:

引用:
原帖由 10828 於 2017-9-22 12:00 AM 發表 查看引用來源
岩去完,一切安全,爆到用埋4樓
據了解有技師出現傳染病,已被踢走!
口場來的技C比較麻煩,始終不衛生:smile_27:

個個都係講靚號碼
好似我呢D稀客又唔扒文就只有輪牌
之前輪過@*, @(, ^@ 及 @%*
一係就 hea 爆 x 2, 一係就大媽, 一係就無波(但有女友feel)
今次再接再厲 黎個 !( :smile_39:
相已經唔得  哈比人 波得 B (又未到C) 只有蒙頭入閘 快D出野走人........ :smile_43:

引用:
原帖由 RP3D 於 2017-9-22 03:42 PM 發表 查看引用來源
個個都係講靚號碼
一係就 hea 爆 x 2, 一係就大媽, 一係就無波(但有女友feel)
相已經唔得  哈比人 波得 B (又未 ...
CHING, 就算你扒文, 啲CHING都喺講嚟講去嗰3,4個號碼. 比較好嘅8仔就輪一個月. 1. 應該好多CHING收埋啲好嘢冇分享 2. 可能啲JC真喺好多好差服務. 我早兩年經常到這場. 後來愈來愈貴. JC愈來愈唔掂先轉場.

個人意見.

引用:
原帖由 gogokit1 於 2017-9-22 04:14 PM 發表 查看引用來源

CHING, 就算你扒文, 啲CHING都喺講嚟講去嗰3,4個號碼. 比較好嘅8仔就輪一個月. 1. 應該好多CHING收埋啲好嘢冇分享 2. 可能啲JC真喺好多好差服務. 我早兩年經常 ...
事實黎,就係因為富臨太多垃圾豬閪,所以d師兄遇到好野就收埋唔分享,求其講一兩no.就當真心分享

呢嗰埸邊有好嘢 開張以來本是主埸 但每況愈下 已八個月冇去 連囗爆磨棍嘅都來當上品 呢度唔係廣告就係啞子食黃蓮。唯有吹到666  等你中招

引用:
原帖由 RP3D 於 2017-9-22 03:42 PM 發表 查看引用來源
個個都係講靚號碼
相已經唔得  哈比人 波得 B (又未 ...
咁哈比人指數如何?

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-9-22 03:34 PM 發表 查看引用來源
口場來的技C比較麻煩,始終不衛生:smile_27:
333?仲見到有相喎

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-9-22 18:19 發表 查看引用來源

333?仲見到有相喎
微信佢話要休息調整一下。擇日再來。
有啲師兄話佢翻明珠復出。

引用:
原帖由 polotiger 於 2017-9-22 07:48 PM 發表 查看引用來源

微信佢話要休息調整一下。擇日再來。
有啲師兄話佢翻明珠復出。
全世界知誰人病毒帶菌者:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆