上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  151.9k

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-9-22 08:14 AM 發表 查看引用來源

Sorry先,見你成日讚188,以為你揾過好多次,但你揾過一次無回頭,我心裡有數,謝謝。
其實好多妓師係睇人既,你有feel吾等於我有feel,好少何好似8号個D甘统一標準生熟客都差不多,甘呢D無差別態度妓師自然就成红牌啦

引用:
原帖由 10828 於 2017-9-22 12:00 AM 發表 查看引用來源
岩去完,一切安全,爆到用埋4樓
據了解有技師出現傳染病,已被踢走!
CHING 咩NO.???

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-9-22 08:24 AM 發表 查看引用來源

其實好多妓師係睇人既,你有feel吾等於我有feel,好少何好似8号個D甘统一標準生熟客都差不多,甘呢D無差別態度妓師自然就成红牌啦
就算8仔,生熟客,有FEEL同冇FEEL都有分別的
所以出黎玩最忌人有我冇就係跌錢既心態,揀到自己岩心水就去馬:smile_34:

引用:
原帖由 10828 於 2017-9-22 12:00 AM 發表 查看引用來源
岩去完,一切安全,爆到用埋4樓
據了解有技師出現傳染病,已被踢走!
師兄,傳染病有好多種,可否講清楚D?

想知吓8仔有乜特別好玩及服務,令條龍越排越長。上路長車,中路任玩,下路乃西,互動高?

引用:
原帖由 kin2017 於 2017-9-22 10:45 AM 發表 查看引用來源
想知吓8仔有乜特別好玩及服務,令條龍越排越長。上路長車,中路任玩,下路乃西,互動高?
其實一多人講就會係咁
你試下轉講第二個號碼一樣會咁

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-9-22 08:14 AM 發表 查看引用來源

Sorry先,見你成日讚188,以為你揾過好多次,但你揾過一次無回頭,我心裡有數,謝謝。
咁又唔使sorry嘅。大家交流下啫。
188我係認為佢係FL波霸。不過我搵得一次,無咩服務

188對波真係正, 但可惜個樣唔係我杯茶
師兄有冇試過50?
引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-9-22 12:37 PM 發表 查看引用來源

咁又唔使sorry嘅。大家交流下啫。
188我係認為佢係FL波霸。不過我搵得一次,無咩服務

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆