上一頁下一頁
發新話題

記一個係度發生既真實故事(更新 #9# 27# 34# 44end)

收藏  |  訂閱
87  33.4k

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-1-14 00:57 發表 查看引用來源
可能我比較咸濕
為求一射,鍾意搵下d one night或 叫雞果d
男人精虫上腦係無咩理性.我都明.不過兩情相悅唔你咁簡單,各人有各人追求啦.

引用:
原帖由 7度 於 2020-1-14 08:16 發表 查看引用來源
亞嫂可能是内地 所以要你上深圳一趟
岩一半.確實係內地人,不過已經有香港身份證.

引用:
原帖由 cx829 於 2020-1-14 11:15 發表 查看引用來源
support for more updates.
why出租屋and not get a decent hotel in shenzhen. sounds so scary.
哈哈...確實有d令人擔心,不過我可以而家咁輕鬆係度寫野.即係無事

引用:
原帖由 DMAN2044 於 2020-1-14 12:01 發表 查看引用來源
可能M生一早租左間屋都吾其,長期用,未吾想再去洒店囉!又要俾錢
唔係,間屋一入去就知唔係長租個種.可能佢地頭已經習慣左係哩種地方開波.

引用:
原帖由 kinkyb 於 2020-1-14 12:21 發表 查看引用來源

其實真係要雙方面都 ok 先可以成事
所謂雙方都ok人人唔同標準.哩樣野真係好睇個人.可能有人覺得我扮晒野.大多數人都奉行即食文化.真係有女肯同你做.食左先算.其實咁講.而家如果有個女仔送上門,唔係太差.我係正常男人多數上馬.不過要自己去求其搵個三唔識七既可能性.對我來講係唔會.基本上我d女性朋友都係係唔同場合岩傾識落.做左朋友後有左了解先可能有下一步.不過我唔會識親女仔都將目標放係床上面.好多人做朋友都唔錯.上唔上到床要睇緣份同雙方感覺.
試過同一個女仔原本好好朋友關係.識左三年,終於有一次突破左朋友關係去左時鐘..但之後反而越來越疏離.

阿北嫂正d,定三年友情正d?
引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-14 13:45 發表 查看引用來源
所謂雙方都ok人人唔同標準.哩樣野真係好睇個人.可能有人覺得我扮晒野.大多數人都奉行即食文化.真係有女肯同你做.食左先算.其實咁講.而家如果有個女仔送上門,唔係太差.我係正常男人多數上馬.不過要自己去求其搵個三唔 ...

我除左條浴巾捐入被竇,入面係一個已經一絲不掛既胴體.因為緊張,身體有d微涼.亞嫂對眼緊閉,我本能地摸上佢雙峰.有些少嬰兒肥既身體對我來講好吸引,更何況亞嫂身體處於年輕到剛成熟階段,光滑柔軟有彈性.但我細佬未有反應.
一來我仲緊張,二來我本身哩方面係個慢熱既人.平時做愛事前都有前奏調情再進入狀態.
而家亞嫂咁樣肯定唔會同我互動,我第一次係人地老公面前搞人妻.你話無心理壓力就假.我未至於咁樣情況反而好興奮.
你錫佢啦
m生係旁邊指導鼓勵我
於是我由亞嫂乳頭起,含住佢粒同陰唇差唔多呈淡紫紅色既乳頭.嘗試集中精神去服侍亞嫂.
其實我本身係幾中意同女仔口交.如果可以用口舌令到對方有快應同反應.對我來講都係一種刺激,我會硬得好快.
含,奶,磨,揸...亞嫂乳頭開始挺立變硬,而佢都有d細微既喘息聲.
於是我手開始向下撫摸,去到兩腿中間我掃左掃大腿根,亞嫂好配合咁將大腿分開左,我成隻手掌終於覆蓋撫摸到個隻肥美無毛鮑.
用中指係陰道口上輕輕按一按括一下括.仲未夠濕.即係未進入狀態,哩個時候動作要輕柔,女人妹妹多數嬌嫩,千其唔好夾硬用手指去了入去,對方唔會舒服仲容易損.
我舌頭開始從兩粒已發硬既乳頭遊落下方,肚臍,小腹,陰核..我一口含住.聽到嗯...一聲.
我用口包住陰核,舌頭重點磨擦亞嫂粒小花生米,亞嫂陰核唔大.哩樣美中不足,因為我中意大陰核.(笑).不過有反應就好.我同舌頭磨同頂,用口啜.好快呻吟聲同喘氣聲越來越密,亞嫂對腳自動打得越來越開..成個陰戶係度呼喚我繼續.
我由重點刺激陰核轉到成個陰部.同亞嫂口交無異味好乾淨,令我可以好放心咁盡情去施展技巧,由陰核到成個陰戶再落到會陰.即係肛門同陰戶中間個位,哩個位無論男女多數都好敏感.而亞嫂對腳開始扭動.口水加流出來既淫液浸濕成隻鮑魚,會陰位置甚至掛住一滴白色水珠.我抬頭見到亞嫂雙眼仍然緊閉,但面色潮紅好似飲左酒咁.
而我係過程中都開始硬,七成狀態左右.m生顯然老手,睇出大家都開始進入狀態.
帶套插佢
m生提點我,佢把聲竟然有d震.但我知佢唔係緊張,佢係興奮.哩一刻終於到戲肉.佢渴望既場面老婆俾人屌即將發生..

(未完待續)

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2020-1-14 14:22 發表 查看引用來源
阿北嫂正d,定三年友情正d?

感受上同亞嫂身體反應好好多.三年友情樣就無敵,但床上反應同配合一般.問題係超左朋友關係後.我想保持原狀,佢對我多了好多要求.大家都返唔到轉頭.慢慢就疏離左,而家仲有聯絡,但係打招呼式

如果由朋友變化成炮友,果條女真係完全另一種性格
可能因為唔再扮野
同埋會變得好依賴
引用:
原帖由 花郎 於 2020-1-14 14:47 發表 查看引用來源
感受上同亞嫂身體反應好好多.三年友情樣就無敵,但床上反應同配合一般.問題係超左朋友關係後.我想保持原狀,佢對我多了好多要求.大家都返唔到轉頭.慢慢就疏離左,而家仲有聯絡,但係打招呼式 ...

但無得含就即時無乜興趣了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆