上一頁下一頁
發新話題

羅湖原來多間奶嘢

收藏  |  訂閱
56  12.8k

引用:
原帖由 mstg1234 於 2018-3-19 01:59 PM 發表 查看引用來源

雜種無限期繼續玩,心震好似話要變創新城,可能一間都無
深圳無不緊要,能搬去附近就好!否則只能玩娃娃了

引用:
原帖由 hkgals 於 2018-3-19 01:49 PM 發表 查看引用來源

果位CHING 都等左兩年, CHING 你有幾件係手添, 機會重大
無計,我又唔係青年才俊,中年漢,仲要耐唔耐幫襯下維持關係,想食而食唔到好痛苦架

引用:
原帖由 SS000 於 2018-3-19 02:20 PM 發表 查看引用來源

無計,我又唔係青年才俊,中年漢,仲要耐唔耐幫襯下維持關係,想食而食唔到好痛苦架
講得啱,我地呢啲中年大叔...好難食到有質素技c,5想食過啲叫你食都冇性趣,慳番啲時間,金錢,精....力...,有一个識左年幾好想食佢,俾3千都So你

引用:
原帖由 itemwah2 於 2018-3-19 01:33 PM 發表 查看引用來源
影完相如果捉到,相片是否會上網公開?到時全國都見到你個樣,好驚...
朋友上次話xy好似過海關咁影相兼留電話,仲要唔係半夜去,而家好麻煩。再加上我有朋友比pa個前台洩露行蹤,真係好危好無癮,pa同系成班frd blacklisted

引用:
原帖由 itemwah2 於 2018-3-19 01:33 PM 發表 查看引用來源
影完相如果捉到,相片是否會上網公開?到時全國都見到你個樣,好驚...
相都影埋就無得抵賴比人盜用身份證之類藉口,人頭人名落齊,全面執行我估北上少了百份之九十

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-3-19 05:36 PM 發表 查看引用來源

相都影埋就無得抵賴比人盜用身份證之類藉口,人頭人名落齊,全面執行我估北上少了百份之九十
影完隔少少日子好玩番,D兄弟迷又係排住隊咁去......

刚刚深圳回来……明猪有好人在查牌!

引用:
原帖由 m35tai 於 2018-3-19 08:52 PM 發表 查看引用來源
刚刚深圳回来……明猪有好人在查牌!
唔明?。邊處? pearl?

有冇捉到人

早幾日上東X园,閒日人山人诲,鬆腿JC明目張胆,ㄧ坐落就揸住我碌野..開門見山叫入房..
價錢400現金十100代資再十5粒鐘...
我唔so佢,朋友就ㄧ胆雙飛,二女共ㄧ夫,一房搞掂..
大塲明目張胆,JC公然議價...
邊個話深圳打風呀?
kO去咗邊呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆