上一頁下一頁
發新話題

akitty換妻4P#1#47#86#144#223#345完~#569小小晨操

收藏  |  訂閱
732  220.1k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-6 07:25 AM 發表 查看引用來源

nonono。。再去都吾會比老公同佢地再撞埋一齊。
話左無第二次就係無第二次。
老公自己應承我既,同埋台灣返來到而家,
佢都一直無再提起無再問過kate啲野。。 ...
如果日後有你老公同kate私底下約出黎做,你知道之後會點?

咁又係,kitty係十項全能嘅順得人,有個咁嘅老婆仲想點?

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-10-6 11:22 AM 發表 查看引用來源
咁又係,kitty係十項全能嘅順得人,有個咁嘅老婆仲想點?
搵個二十項全能既???

引用:
原帖由 frankyyiu86 於 2019-10-6 11:19 AM 發表 查看引用來源

如果日後有你老公同kate私底下約出黎做,你知道之後會點?
應該吾會,肯定吾會呱。。
我今晚望下佢電話,睇下有無kate個line先

引用:
原帖由 阿苦榮 於 2019-10-6 07:47 AM 發表 查看引用來源

有時d野試過就算 當滿足過佢願望
覺得佢都識趣唔會再講
再講 你十項全能 ☺️服侍周到
佢應該好心滿意足
嗯。我都係當滿足佢一次之嘛。。
邊十項全能先??咩服侍??

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-6 14:15 發表 查看引用來源

嗯。我都係當滿足佢一次之嘛。。
邊十項全能先??咩服侍??
十項全能係形容你性事方面好本事,好玩得

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-10-6 04:36 PM 發表 查看引用來源

十項全能係形容你性事方面好本事,好玩得
我知,所以就問下你,答吾答到邊十項者。哈哈🤭🤭

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-6 05:05 PM 發表 查看引用來源

我都算係你忠實讀者
算陪你經歷過幾任伴侶
睇你post都無咩拒絕過伴侶d要求 仲千方百計滿足伴侶 真係去邊搵
十項全能邊十項

Fing
口爆
顏射
後門
十項😎

引用:
原帖由 akitty 於 2019-10-6 17:05 發表 查看引用來源

淨係體位都唔止十項啦!
正常體位,口爆吞精,後門開放,玩老強,你瞓緊都比入,佢瞓緊你又啜硬佢自動波騎佢,多P, 扮走光,後樓梯做愛,除時除地比佢揸波波……

引用:
原帖由 阿苦榮 於 2019-10-6 06:29 PM 發表 查看引用來源

我都算係你忠實讀者
算陪你經歷過幾任伴侶
睇你post都無咩拒絕過伴侶d要求 仲千方百計滿足伴侶 真係去邊搵
十項全能邊十項

Fing
口爆
顏射
後門
十項😎 ...
吾係嫁。。衝紅燈我接受吾到say no嫁。。
吾想做既時候都會say no嫁,
不過我無乜點打出來者,
甘又係say左no甘仲有啲咩可以比我打文出來呢。。

哦。。原來十項全能係呢十樣,
原來都真係有甘多形容詞??定動詞??
點解無左中出既??哈哈🤭🤭🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆