上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  151.8k

尋晚飲左兩杯又走上去過夜。同相好玩到3點幾,諗住訓一陣。點知聽到隔離房有節奏感的呻吟聲,把聲溫溫柔柔幾好聽。過左幾分鐘,就開始聽到對話聲,可能開左門講野,好鬼應聲。內容係ching直接問JC受唔受溝,JC回答邊有人咁直接問架,一尐誠意都無。各位ching,溝機師係要誠意架!

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-9-17 10:40 AM 發表 查看引用來源
尋晚飲左兩杯又走上去過夜。同相好玩到3點幾,諗住訓一陣。點知聽到隔離房有節奏感的呻吟聲,把聲溫溫柔柔幾好聽。過左幾分鐘,就開始聽到對話聲,可能開左門講野,好鬼應聲。內容係ching直接問JC受唔受溝,JC回答邊 ...
計我話吊左先講好过啦,溝乜能野丫

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2017-9-17 10:40 AM 發表 查看引用來源
尋晚飲左兩杯又走上去過夜。同相好玩到3點幾,諗住訓一陣。點知聽到隔離房有節奏感的呻吟聲,把聲溫溫柔柔幾好聽。過左幾分鐘,就開始聽到對話聲,可能開左門講野,好鬼應聲。內容係ching直接問JC受唔受溝,JC回答邊 ...
好老實,出野咪出野囉,溝技師做乜呢,佢呢頭話俾你溝對下個咪又係咁講,未戴過綠帽咩

引用:
原帖由 台風粗野的魚蛋 於 2017-9-17 02:33 PM 發表 查看引用來源

好老實,出野咪出野囉,溝技師做乜呢,佢呢頭話俾你溝對下個咪又係咁講,未戴過綠帽咩
冇野架,都係遊戲一種。尼頭話溝她轉頭又去第個場講同一番話。點會認真。不過甘都比你聽到

引用:
原帖由 fung234 於 2017-9-17 02:41 PM 發表 查看引用來源

冇野架,都係遊戲一種。尼頭話溝她轉頭又去第個場講同一番話。點會認真。不過甘都比你聽到
可能佢地開門準備走,唔知道會咁應聲。

引用:
原帖由 台風粗野的魚蛋 於 2017-9-17 02:33 PM 發表 查看引用來源

溝有溝好玩嘅。咁pop重可以早班溝一個晚班溝另一個。

引用:
誠意金就梗架啦

引用:
原帖由 Nkotb0108 於 2017-9-17 19:04 發表 查看引用來源

誠意金就梗架啦
講得無錯,冇準備誠意金就咪溝技師。不過果位C兄都可能係9up.諗住食免費餐。up得就up.

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-9-16 09:52 PM 發表 查看引用來源

222隻西係有D腥臭味!
咁大鑊, 唔方好野

引用:
近排誠意都走唔甩IHPONE X

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆