上一頁下一頁
發新話題

羅湖原來多間奶嘢

收藏  |  訂閱
56  12.8k

引用:
原帖由 tanghaojun 於 2018-3-18 09:54 PM 發表 查看引用來源
收到一封神祕名單:問S、MH、凱YHT、黃金HA、御D,都奶嘢至少一個月先開番,我記得黃金HA係一間大型水療場,幾年前出晒名黃金鬆腿,今次羅湖都勁大風
幾時開始停講唔講得出?

引用:
原帖由 肥仔寧 於 2018-3-19 12:53 AM 發表 查看引用來源
昨天晚上九点到達月亮x,未見過少人到咁,深圳真係有事,證件登記重要影人頭相,池D可能要抽血.驗屎.驗尿.口水.姓別.(申報我有一年冇上過大陸.
金碧隔離月亮x? 乜唔係正過塲?我噚晚7點入塲,唔洗登記

引用:
原帖由 肥仔寧 於 2018-3-19 12:53 AM 發表 查看引用來源
昨天晚上九点到達月亮x,未見過少人到咁,深圳真係有事,證件登記重要影人頭相,池D可能要抽血.驗屎.驗尿.口水.姓別.(申報我有一年冇上過大陸.
系痴能線,登記証件,仲要影人頭相,而家上面系越來越嚴,要不無事,有事捉到,就ok, 錢會罰仲要座,無得傾,時代唔同,遲下真是無乜興趣回深圳玩,又貴又無唔好玩,山長水遠,而家根本唔好玩。

good point :smile_38:時代唔同,山長水遠,而家根本唔好玩!

係咪你獅子唔俾你條淫虫出門所以做死葡萄:smile_30:

骨場吹蕭場低增值行業數目羅湖福田未來會越來越少,要越搬越上遠離金融商業中心

影完相如果捉到,相片是否會上網公開?到時全國都見到你個樣,好驚...

引用:
原帖由 emau1 於 2018-3-18 11:20 PM 發表 查看引用來源

太恐怖了,我決定左真係唔去住
好彩琴日約到個js去佢地方做
兩年離我叫左佢幾次去開房,佢都係堅守底線唔肯去
尋日卒之食到了,好食 :smile_35:
恭喜CHING, 就得雲開~ 最緊要好食

引用:
原帖由 SS000 於 2018-3-19 12:12 AM 發表 查看引用來源

你就好,我識幾件都仲係堅守城池
果位CHING 都等左兩年, CHING 你有幾件係手添, 機會重大

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2018-3-19 12:38 PM 發表 查看引用來源
骨場吹蕭場低增值行業數目羅湖福田未來會越來越少,要越搬越上遠離金融商業中心
雜種無限期繼續玩,心震好似話要變創新城,可能一間都無

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆