上一頁下一頁
發新話題

心震實況

收藏  |  訂閱
71  15.4k

我搵開個相熟,就算之前打風都有全裸磨棍,昨晚我微信問佢咩環境,佢話現在早晚班都不能脫褲子,有冇風,幾大風,大家自己衡量!

引用:
原帖由 濃濃的蝌蚪 於 2018-3-11 03:45 PM 發表 查看引用來源
我搵開個相熟,就算之前打風都有全裸磨棍,昨晚我微信問佢咩環境,佢話現在早晚班都不能脫褲子,有冇風,幾大風,大家自己衡量!
開緊會,梗係大風!

幾時先停風呀

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-11 12:42 AM 發表 查看引用來源

正確。。。
深圳睇你去邊度,羅湖仍係運動服,但福田好多都係超短迷你裙黑絲襪。

引用:
原帖由 itti26 於 2018-3-11 06:28 PM 發表 查看引用來源

深圳睇你去邊度,羅湖仍係運動服,但福田好多都係超短迷你裙黑絲襪。
唔好掉以輕心。今次行動唔簡單  便裝放蛇 防不勝防。去年已出報告 今年會大力打壓 自己諗博唔博

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-11 06:11 AM 發表 查看引用來源

應該系自我感覺良好而已。
因為而家捉,玩放蛇,兩三个ko就搞店,白天都可以捉捉,只是啲客自己甘唸,而已又未有事,有事个啲客都收咗水,無人知。啲場入面做个 ...
上週有個JS同我講,最近佢有個朋友在某大手場做,俾人放蛇,拉了一對,佢同個港客坐咗十五天,出來公司當15天爆鐘出糧俾個JS, 呢的我估系掩口費,好可能整件事情都是個局,總之自己睇路,唔好以為人家無事你都無事,港人不同大陸人,你是公安都會先拉港人,易搞好多

夜晚11點係某口場走人,女著便衣,無著sex工衣,唔準解甲,只可拉高巴,唔準DL,只準爆,無再多問,感覺係有些少風。

引用:
原帖由 desperado11 於 2018-3-11 11:48 PM 發表 查看引用來源

上週有個JS同我講,最近佢有個朋友在某大手場做,俾人放蛇,拉了一對,佢同個港客坐咗十五天,出來公司當15天爆鐘出糧俾個JS, 呢的我估系掩口費,好可能整件事情都是個局,總之自己睇路,唔好以為人家無事 ...
👍有啲場主好識做,啲場甘賺錢,給点技師做安家費好少事,又賺到口碑,對場內工作人員,所以,捉捉,只有對客人最大影響,如果有安家費,慢慢甘啲技師唔會講好嚴,啲客人自己睇路。

最好唔好去,上面d人講野信唔過,佢地係咪都話冇事

引用:
原帖由 roony100 於 2018-3-11 06:11 AM 發表 查看引用來源

應該系自我感覺良好而已。
因為而家捉,玩放蛇,兩三个ko就搞店,白天都可以捉捉,只是啲客自己甘唸,而已又未有事,有事个啲客都收咗水,無人知。啲場入面做个 ...
d女女會知, 亦會講嚴打. 雖然女女未必同你講有客比人捉左, 但女女驚就一定有原因. 如果同女女熟D, 佢會好老實話你知邊日邊度有幾多比人捉左. :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆