上一頁下一頁
發新話題

大將軍之調教手記第二步曲#68(但求嬲嬲豬!)

收藏  |  訂閱
96  10.8k

大將軍身體壓下她後面:「Kitty姐...我差唔多要...射...如果射...射你對波...得嗎?」

要瘋的Kitty姐誠實面對自己的慾望,秀髮凌亂只模糊點頭示意:「...誒!」「那...啜我舌頭吧」

大將軍伸舌頭讓她吸,下身賣力地進攻。

她感到呼吸困難,體內再次高漲的慾火卻讓她又一次產生本能需求,使她忘記了羞恥張大小嘴啜吸大將軍舌頭來。Kitty姐的腦海彷彿有電流閃過,身體再次興奮高昂起地迎來了第二次的潮吹來。大將軍大喝地一聲:「叱...!」

拔出要射的肉棒,將她身體轉向前面,一濃濃白色稀杰精液射向胸脯度,大將軍射精很驚人,有些射向Kitty姐嘴唇邊『顏射你...顏射你...嗄...嗄...!』Kitty姐已失魂浪魄,身體殘留著高潮餘溫地抽搐,任大將軍將餘下精液塗在乳首。大將軍坐在床邊,用衛生紙清理肉棒上西水和精液,更欣想Kitty姐高潮下肌膚白裡透紅的結作,手溫馨地抹去Kitty姐濕亂秀髮:「Kitty姐,以後做我SP啦!」

Kitty姐透氣過後,後悔會做出羞事,穿回衣服責怪大將軍:「是你...硬來...我才...給你...給你...總之...我兩再冇關係,當...一場夢忘記吧!」

大將軍將Kitty姐逼去牆壁度,臉帶死狗樣扁嘴地:「耶!Kitty姐我地都係...有肉體關係喔!」

Kitty姐雙眼很火地:「今晚我當...俾鬼債...死開!」

她一個膝撞去大將軍要害,轉身奔出房門離開。

大將軍痛得爬在地下,其實力度不大,只痛不傷:「嘩...咁X狼毒,踢我JJ...雪雪!好彩我有後著姐?」

大將軍從房間衣櫃頂拿出一部迷型攝像機,大將軍咁賤格,偷錄Kitty姐做愛情景!輕浮的大將軍滿足的從冰箱拿出啤酒大口喝著,手上有了皇牌,Kitty姐飛出我手指罅?。

這晚;Kitty姐帶著淚回家,腦中不斷責怪自己?為何會咁樣做!咁賤咁下流(其實佢仲未知道中咗欲仙欲死催情藥),多年來守住貞操無咗了,以後掂樣見人?報警拉個禽獸?但大將軍講過愛我?但年齡大他七八年的姊弟戀?放個癈柴心又不甘?而Kitty姐還有一個快要上大學女兒,不可以讓女兒擔心影響學業?Kitty姐在浴室任花灑沖走身上污穢,當她觸摸乳頭時,回憶大將軍個衰人用牙去咬留下一點紅印來,手指撩下乳頭,超敏感閃電劃上大腦:「嗯!」她再分開腿,彎腰看下比男人插入身體的情景,臉上再起紅霞!『我...真是...賤...女人!』她心情只能見步行步。。。。。

第一步曲完

引用:
原帖由 淄青李氏 於 16-3-2017 14:15 發表 查看引用來源

睇左#1先 , 今日有少少忙 ...

1,
始終 , 呢套算係掛我名做主角 , 我覺得有必要澄清我本人 ,
同角色之間的分別 :

首先本人係極傳統的男人 , 而且好讀史書 , 絕對絕對唔會染金毛 ;
... 我也是一個弱勢男 , ...
哈哈!角色只係得啖笑下,好人都要做下奸角,冇人知道你樣子啦?:smile_o01:

如果寫大將軍係羞小鴨,變了熟女吃小鮮肉,同你以前故事撞橋撞到嘭嘭聲!!!大將軍性格要威武小小,帶有邪念心態先可以去調教女人嗎!

:smile_o10:

初頭寫大將軍起醫院搞Kitty姐,不過被你篇"醜女護士長"搶先一步,變了又撞,我要轉轉橋,

:smile_o02:

今次我寫你紋身型唔型先",一將功成萬骨枯"紋身圖,直頭型到跌渣啦

:smile_o06:

。仲有;啱啱幾個月前,睇到藤原紀香新聞,同我寫女角相近,咪寫紀香來做背景,有韻味,有身材,如果AV女優我會寫下高樹瑪利亞或飯島愛啦!!!打後日子故事調教女角,不過可唔知再有冇時間去寫啦,因私人問題,工作上要轉變,搵食緊要,有時間會寫埋大將軍傳。仲有嬲豬仔係我按,對我來說推薦同嬲豬都冇所謂,我唔係為推薦來寫文,只係寫出自己心愛故事給他人看,都冇謂執著囉

:smile_o11:

。大將軍傳來做收山作品,真係想唔到呢?

:smile_o07:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-16 09:24 PM 發表 查看引用來源

哈哈!角色只係得啖笑下,好人都要做下奸角,冇人知道你樣子啦?:smile_o01:
如果寫大將軍係羞小鴨,變了熟女吃小鮮肉,同你以前故事撞橋撞到嘭嘭聲!!!大將軍性格要威武小小,帶有邪念心態先可以去 ...
1,
SORRY , 呢幾日係呢半年最忙既幾日 , 未有時間睇晒佢

2,
如果講女強人式女角 , 我最LIKE煒哥 !!!
我岩岩先代入你個故仔 , 但用煒哥做主角咁打左一次JJ
:smile_47: :smile_47:

3,
唔好拉 ... 出慢D都無所謂架 , 最多我以後唔吹你拉 ^.^"

引用:
原帖由 淄青李氏 於 17-3-2017 06:42 發表 查看引用來源

1,
SORRY , 呢幾日係呢半年最忙既幾日 , 未有時間睇晒佢

2,
如果講女強人式女角 , 我最LIKE煒哥 !!!
我岩岩先代入你個故仔 , 但用煒哥做主角咁打左一次JJ

3,
唔好拉 ... 出慢D都 ...

你可以慢慢看,篇文唔會咁快消失,最多放在後面第2區搵

,原先調教手冊有三步曲,第二步曲都寫了6成,再無時間寫啦,你催我都交唔到啦,只能第一步曲再完結了兼收山之作

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-17 12:17 PM 發表 查看引用來源

你可以慢慢看,篇文唔會咁快消失,最多放在後面第2區搵
,原先調教手冊有三步曲,第二步曲都寫了6成,再無時間寫啦,你催我都交唔到啦,只能第一步曲再完結了兼收山之作

你轉份工係忙姐 , 唔會完全無間架麻 ... 慢無咩間題架喎 ,
我上年全年都係寫左20000字渣麻

仲有呀 , 我E+感覺狀態唔錯 , 我唸篇文有機會呢兩日寫得完

引用:
原帖由 淄青李氏 於 17-3-2017 16:24 發表 查看引用來源

你轉份工係忙姐 , 唔會完全無間架麻 ... 慢無咩間題架喎 ,
我上年全年都係寫左20000字渣麻

仲有呀 , 我E+感覺狀態唔錯 , 我唸篇文有機會呢兩日寫得完
轉咗工作環境搏下表現先,快側半年左右再上文,慢側真收山囉,起收工作品,我要篇文取得最多嬲嬲豬,洋蔥頭取唔到,取得最多嬲豬之作:smile_35:

。自我安慰

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-17 06:02 PM 發表 查看引用來源

轉咗工作環境搏下表現先,快側半年左右再上文,慢側真收山囉,起收工作品,我要篇文取得最多嬲嬲豬,洋蔥頭取唔到,取得最多嬲豬之作:smile_35:
。自我安慰
我覺得又唔駛輕言放棄 ... 你忙係忙姐 , 但總有長假架麻 ,
最多咪唔好寫咁長 , 學我咁寫下短文羅

我今日開始無咁忙 , 應該好快出到文 ... 至於最多嬲豬既文
你覺得你挑戰到我咩???

(PS:你班友做咩比咁多嬲豬??? 係咪唔抵得我可以做男主角???)

引用:
原帖由 淄青李氏 於 17-3-2017 20:35 發表 查看引用來源

我覺得又唔駛輕言放棄 ... 你忙係忙姐 , 但總有長假架麻 ,
最多咪唔好寫咁長 , 學我咁寫下短文羅

我今日開始無咁忙 , 應該好快出到文 ... 至於最多嬲豬既文
你覺得你挑戰到我咩???
:smile ...
我都想繼續寫:smile_13:,或者改短文形式,伍佰零字,過下心癮算啦,嬲豬全部我按,我要做第一個嬲嬲豬最多作者,洋蔥推薦的人太多了,多我一個唔多,少我一個無所謂,我要遺臭萬年,大將軍我同你比嬲嬲豬最多。

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-17 09:51 PM 發表 查看引用來源

我都想繼續寫:smile_13:,或者改短文形式,伍佰零字,過下心癮算啦,嬲豬全部我按,我要做第一個嬲嬲豬最多作者,洋蔥推薦的人太多了,多我一個唔多,少我一個無所謂,我要遺臭萬年,大將軍我同你比嬲嬲豬最多。 ...
1,
而且你話轉新工都搏表現姐 , 遲D咪會好D羅 ...
我同你一樣 , 係到2015年轉新工 , 出文速度同總量 , 先至下降左姐 ,
我都出到拉 , 你都可以既 !!!

2,
唔知係咪之前比你地插得多 , 小弟由<醜熟女>到下年第一篇 , 五篇當中
係得收皮作叫口味濃少少 ... 其他都係輕口味作品 ,
到時反而係怕你嫌太輕口味咋~~

3,
回住咁多先拉 , 下午睇埋你呢篇大作先回內容拉 ...

引用:
原帖由 spamna 於 2017-3-15 10:07 PM 發表 查看引用來源
大將軍俾件Kitty姐摸摸大腿時,難控制下身枝炮,慢慢起勃起,仲撐起底褲頭來,真係露出半個龜頭。

嚇得Kitty姐彈了起來擰轉身,口也打結:「你你你人頭豬做做乜乜勃起來,快快整整番好去!」

大將軍打蛇隨棍 ...
1,
S兄恕我年紀大拉 , 一次過睇唔到咁多 , 我都係一次兩節咁回拉 ...

2,
哇哇哇 ... 真係撞<醜熟女>撞得好甘喎 !!!
分別係賓仔傷腳 , 本男主角係傷手 ; 賓仔係要睇住醜熟女來打JJ ,
結果勾引成功 ... 而本男主角係一開始就叫KITTY姐幫手打J

不過我幾鐘意KITTY姐故作冷靜既漏口:smile_47:

我呢兩日就出<癱瘓男 VS 熟女保母> , 本來都覺得同<醜熟女>撞撞地
不過都好 ... 就好似真正同一套拳法較勁 ,
唔會話因為題材先輸/WIN !!!

3,
今次呢篇新文 , 可能受到A兄影響 , 感情成份好左 ... 不過唔知呀
又可能係我自己 "自我感覺良好" 拉

今日又寫左左五行 , 剩翻五行咋 , 應該搞得掂~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆