上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  151.7k

引用:
原帖由 polotiger 於 2017-9-14 03:07 PM 發表 查看引用來源
38 指數吾錯,外形吾系好靚。
9仔試過,都ok.
38又是看心情因人而己,身型平均,吹水好

[quote]原帖由 gogokit1 於 2017-9-14 04:09 PM 發表 查看引用來源

del

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-9-14 04:10 PM 發表 查看引用來源
38又是看心情因人而己,身型平均,吹水好
38中女一個,記得之前上過佢鐘無波、豪華臀,早幾日見到佢收工成個大媽咁:smile_39:

引用:
原帖由 mkson 於 2017-9-14 11:45 AM 發表 查看引用來源

我有搵過,不過係未整前,佢身材係唔錯,但未至於要等咁耐,以前既888濤濤同而家8888都係約一個禮拜,佢都算誇(富撚黎講)
8仔身材係唔錯,服務睇心情,樣就真係未整前好&自然好多,以前都係約一個星期,依家可能多咗人好奇想去睇下佢整成點搞到約超過半個月,已無動力去約佢,慘過約專科門診!

引用:
原帖由 中Q左六合彩 於 2017-9-14 12:53 PM 發表 查看引用來源
忍唔住要回你帖,上次我朋友揀666我見到真人好俗又娘鄉下feel勁重唔順眼,望下佢背影對腳個線條肉酸到爆
C兄就中肯啦,我之前貼都講過係熟女,朋友試過話指數低!

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-9-14 08:55 PM 發表 查看引用來源

38中女一個,記得之前上過佢鐘無波、豪華臀,早幾日見到佢收工成個大媽咁:smile_39:
38 是27歲,上2星期見她冇甘誇,有沒有看錯!

引用:
原帖由 台風粗野的魚蛋 於 2017-9-14 11:06 AM 發表 查看引用來源

試過一次111,手機西黎,指數030,一次就不了
我之前試過又無咁差喎,最高366(上路可6係我無興趣再車)

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-9-14 09:51 PM 發表 查看引用來源

無記錯以前係138,走咗返黎就改咗38,只上過佢一次鐘,微微波指數低!

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-9-14 09:24 PM 發表 查看引用來源

8仔身材係唔錯,服務睇心情,樣就真係未整前好&自然好多,以前都係約一個星期,依家可能多咗人好奇想去睇下佢整成點搞到約超過半個月,已無動力去約佢,慘過約專科門診!
可能服務真係升級左呢

引用:
原帖由 BEMZ 於 2017-9-14 21:51 發表 查看引用來源

大約喺錦上下,都係後生女,未到大媽級。38 川妹,識講下粵語,應該果位c兄睇錯。身材中等。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆