上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  151.7k

睇。wechat 相 早班988,666.都幾正。個人心水。

我覺得睇相8和111都正,不過相同真人總有差別,如果唔係,點會有最上鏡小姐呀!

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-9-13 21:41 發表 查看引用來源
我覺得睇相8和111都正,不過相同真人總有差別,如果唔係,點會有最上鏡小姐呀!
冇錯師兄鹹魚青菜各有所好。wechat 相騙應該會有落差。

引用:
原帖由 polotiger 於 2017-9-13 10:04 PM 發表 查看引用來源

冇錯師兄鹹魚青菜各有所好。wechat 相騙應該會有落差。
FL 全技C全試也不過3皮,抵試:smile_o12: 開心己值:smile_o01:

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-9-13 09:41 PM 發表 查看引用來源
我覺得兩個未整容之前還好D,8仔真係走曬樣,開始有D整容後遺症出現,111最近見佢好似肥返D,但我最頂唔順佢張小丑咀!

引用:
原帖由 polotiger 於 2017-9-13 09:11 PM 發表 查看引用來源
睇。wechat 相 早班988,666.都幾正。個人心水。
你有無見過真人,真人都幾中女下,熟女Feel!

引用:
原帖由 ken0407 於 2017-9-13 08:25 PM 發表 查看引用來源
99指數如何
個人覺得高大靚女,靚女黎講指數算高!

引用:
原帖由 U-157 於 2017-9-13 02:24 PM 發表 查看引用來源
FL 如做2个call钟, 做2个不同号技师 。收费如何呀
咁就要俾368x2無優惠!如果有一個是點鐘,咁有一個是290,但唔可以扣咭!

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-9-13 02:23 PM 發表 查看引用來源

佢好紅架? 四條8 咁靚NO.
黎個8888係FL算係個傳奇,第一個有4連No,有D老相好同我講過佢最初好似係333,走咗返黎就88,之後每次加個8!

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-9-14 12:42 AM 發表 查看引用來源

咁就要俾368x2無優惠!如果有一個是點鐘,咁有一個是290,但唔可以扣咭!
其實有方法做到300一call。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆