上一頁下一頁
發新話題

唉!原來我沉了隻大話精..

收藏  |  訂閱
218  21.5k

引用:
原帖由 Nelsonboy 於 2010-3-9 09:12 AM 發表 查看引用來源
我都中過招, 機場識, 講到自己好有理想, 要有所作為, 二萬五千奉上後人間消失, 只怪自己on 9.各師兄小心, 身份証真名其中有笑字, 而家我就得啖笑!:smile_39:
嘩!:smile_o14: 二萬五千奉上,甘大手筆..:smile_o06:

send定訊息比你偷睇
咁都比佢諗到
仲老母生cancer都出埋
抵比佢啦
:smile_o03:

引用:
原帖由 bigsea1881 於 2010-3-9 10:15 AM 發表 查看引用來源
無辨法,好難搵到個女女對你真心!就算搵到可能你又會鹽棄她!
點解要搵隻雞對你真心?啲雞日日夜夜俾人拮都係為錢,你要隻雞同你講心?你又係「情聖」?:smile_29:

甘咪仲好甘快穿崩有你着数啦!吾见那些钱当烧给咪算罗。

回覆 1# 的帖子

歡場無真愛

大6 雞信佢1 成,雙目失明:smile_43:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-3-8 11:41 AM 發表 查看引用來源
半年前在深圳机場識了個女女..(早前也出了2個post),最初也是很好的,她刀冇主動問我要$,佢又話不會隨便同人去街,上佢家就更加難,在12月中至1月初她多了個大Gucci袋(正貸)和1對長boot,化妝品..佢主動say我是表姊送,(最 ...
:smile_34: :smile_34: :smile_34: good, 馬上飛佢la:smile_34: :smile_34:

"歡場無真愛" 正

好心喇!俾錢出嚟玩,仲要俾埋自己感情,攞嚟賤!

引用:
原帖由 bryan2008hk 於 2010-3-8 06:26 PM 發表 查看引用來源

你話:「找女朋友不應在夜場找」,咁唔通要喺日場搵?
雞即係雞,日/夜煬都係雞,正所謂:「江山易改,雞性難移」,做雞嘅,目的就係搵錢,搵錢就梗係搵老襯錢,佢哋搵感情都搵番大陸豬啦。
哈哈..師兄..夜場是指--->從事不道德的交易:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆