上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  152.7k

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-1-19 12:55 AM 發表 查看引用來源
唔使去住啦。打到FL啦。著左裙上鐘都要即刻走人返屋企換褲。JC唔會解甲。
咪係囉!上星期尾去仲係裙,今日去全部褲仲要緊身下路斷曬,我件還好肯解甲,但已經好無引暫時真係可以停火先!

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-1-19 03:54 PM 發表 查看引用來源

其實問都多餘。人地個手推場,想開大要自己約。除左錢,重要睇你溝女既功力。我相信唔少師兄食過FL女,我只可以話講心又講金。
無錯,非常認同!FL女我都食唔少,俾有公價架,比多少就睇你有幾多功力!

引用:
原帖由 tt22now 於 2018-1-19 02:16 PM 發表 查看引用來源

no
所以, 問下你 ?
你知冇就好啦,咁你問黎都多舊魚

引用:
原帖由 太陽之後 於 2018-1-20 12:14 AM 發表 查看引用來源

無錯,非常認同!FL女我都食唔少,俾有公價架,比多少就睇你有幾多功力!
好多人都食過,包括小弟,她們有些以前在向西做幼幼小姐,200人仔有交易,後來年紀大了,唔夠幼,不夠靓妹爭,來了FL做,就要多幾倍錢至屌到,想番起來真係好笨。七。

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2018-1-20 08:21 AM 發表 查看引用來源

好多人都食過,包括小弟,她們有些以前在向西做幼幼小姐,200人仔有交易,後來年紀大了,唔夠幼,不夠靓妹爭,來了FL做,就要多幾倍錢至屌到,想番起來真係好笨。七。
樹根哥真係英明,不過而家D小姐上中下唔比掂,只比JJ入洞

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2018-1-20 08:21 AM 發表 查看引用來源

我感覺FL D女外賣價同FL桑拿價成正比,偏貴,其他平場,D女外賣價亦成正比會平D。但收費高低與服務質素無必然關係,你睇FL收咁貴,女女指數係唔係高D,就清楚我想講乜。

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2018-1-20 09:42 AM 發表 查看引用來源

我感覺FL D女外賣價同FL桑拿價成正比,偏貴,其他平場,D女外賣價亦成正比會平D。但收費高低與服務質素無必然關係,你睇FL收咁貴,女女指數係唔係高D,就清楚我想講乜。
你噏乜9,想表達乜东东!

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2018-1-20 10:10 AM 發表 查看引用來源

你噏乜9,想表達乜东东!
收費貴,服務未必好,收費低,服務未必差,明未?

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2018-1-20 10:15 AM 發表 查看引用來源

收費貴,服務未必好,收費低,服務未必差,明未?
你咁簡潔表達,明白了!

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2018-1-20 09:42 AM 發表 查看引用來源

好認同
FL 系貴, 因爲 hotel 和裝修, 又好Q近  口岸.....
JC 就好L 普通, 重點系超多 哈比人, DLLM

重中之重, 系無乜好靚女, 吾及以前桃源 8仔, FY 既 大ball 容兒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆