上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  152.6k

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-3 11:42 AM 發表 查看引用來源
588係咪前兩年喺度做過�新彊妹?做乜做樣攪成咁?
條囡當年好多call鐘,串到爆,又恰客少技師........
你是指唐唐麻,她不是西安麻,她變成怎樣了,你系邊見過她,佢唔系無做咩

引用:
原帖由 陳十二 於 2018-1-3 01:18 PM 發表 查看引用來源

有技師同我講過有時老細會带朋友嚟,佢所謂嘅老細係真正老細定經理就唔知,亦無講有冇鐘錢收,但D友仔唔一定同你客氣,恃住識人飛禽大咬,班技師真係要硬食!........

題外話,小魚曾經去咗 ...
靚女, 經理要食

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2018-1-3 01:21 PM 發表 查看引用來源

Pa我就知老細會不定時叫技師上樓上開房
我舊相好講
會唔會中出埋JS, 咁JS好慘啫

引用:
原帖由 hkgals 於 2018-1-3 02:29 PM 發表 查看引用來源

會唔會中出埋JS, 咁JS好慘啫
會唔會念多左,衣家D場咁缺人,D技師會唔會咁好恰,呢間做得唔開心,咪去第二間囉

引用:
原帖由 你只是一個過客 於 2018-1-3 01:21 PM 發表 查看引用來源

Pa我就知老細會不定時叫技師上樓上開房
我舊相好講
手場JC邊有咁易同你開房呀。

引用:
原帖由 一一一木木木 於 2018-1-3 04:16 PM 發表 查看引用來源

手場JC邊有咁易同你開房呀。
我地是客。佢地是上司。要試鐘做借口。。
那是8仔未紅就日日俾人試鐘。

引用:
原帖由 張永業 於 2018-1-3 04:30 PM 發表 查看引用來源

我地是客。佢地是上司。要試鐘做借口。。
那是8仔未紅就日日俾人試鐘。
冇錯,技術做耐咗至精甩尾,紅嘅更加可以喺公司橫行,新入行嗰 !D戇居居吃唔少虧!

引用:
原帖由 dencpacfa 於 2018-1-3 01:51 PM 發表 查看引用來源

你是指唐唐麻,她不是西安麻,她變成怎樣了,你系邊見過她,佢唔系無做咩
我冇去FL好耐,又冇上過呢個588鐘,唔知邊個叫唐唐,cHing請睇客服相認人!

引用:
原帖由 dencpacfa 於 2018-1-3 02:57 PM 發表 查看引用來源

會唔會念多左,衣家D場咁缺人,D技師會唔會咁好恰,呢間做得唔開心,咪去第二間囉
手推場少,吾中意含能既少左選澤

引用:
原帖由 dencpacfa 於 2018-1-3 02:57 PM 發表 查看引用來源

去多d保險公司就知啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆