上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  152.5k

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-29 11:42 PM 發表 查看引用來源
唔L比,話全部技師要經客服预约,講完后,仲删掉埋我的微信
我都係啊師兄,富臨平安喜悅都係要代約,屌佢老母
有冇人知點解會咁

引用:
原帖由 yuripenny 於 2017-12-30 12:08 AM 發表 查看引用來源

有冇人知點解會咁
咁D技師做少好多call鐘喎!

引用:
原帖由 yuripenny 於 2017-12-30 12:08 AM 發表 查看引用來源

有冇人知點解會咁
叫咗客服幫我預約,約好了,到時又話技師自己買鐘回家了,即係要到現場點技師,請問Fl發言人解釋一下是什麼情況

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-29 11:20 PM 發表 查看引用來源
好想知道,現在用什么渠道去预约一個新來的技師
問下肥月小王地中海全

引用:

有冇人知點解會咁
两三個月前我都係遇到甘,之後唔再去。客服廢嘎態度又差

引用:

有冇人知點解會咁
公司唔想比借口D技c以覆客為户玩手机。
技C亦無機会揀客做,有D技C只做靓仔,後生客,影響公司形象。

以後技C要巴結客服務員,否則幾難有客,低收入的客務員,可以向技C打正招牌攞著數,幫補生活,公司可以不加人工,客服也夠收入。

引用:
原帖由 旺角樹根 於 2017-12-30 06:09 AM 發表 查看引用來源
以後技C要巴結客服務員,否則幾難有客,低收入的客務員,可以向技C打正招牌攞著數,幫補生活,公司可以不加人工,客服也夠收入。
FL管理層一向仆街,初初去同某個技師熟咗,就爆俾我知唔紅嘅技師休假要發紅包,唔係講緊三幾十,而係兩舊,否則唔批兼唔覆,男管理又要求技師'識做',仆街到冇人有!

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-12-30 07:39 AM 發表 查看引用來源

FL管理層一向仆街,初初去同某個技師熟咗,就爆俾我知唔紅嘅技師休假要發紅包,唔係講緊三幾十,而係兩舊,否則唔批兼唔覆,男管理又要求技師'識做',仆街到冇人有!
唔怪得之見最近有做咗好耐嘅技師辭職!

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-29 11:20 PM 發表 查看引用來源
好想知道,現在用什么渠道去预约一個新來的技師
除非有師兄傳技師個微信比你,否則第一次只有通过客服約,第二次就自己约嗱,同以前未有微信年代一樣!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆